Închide meniul
Foto

Suma uriaşă pe care Corinna Schumacher o plăteşte în fiecare săptămână pentru tratamentul lui Michael Schumacher. Dezvăluirea momentului

Publicat: 7 august 2022, 14:07

Colaj Michael şi Corinna Schumacher

Noi dezvăluiri din interiorul familiei lui Michael Schumacher

Colaj Michael şi Corinna Schumacher / Profimedia Images

  • Dezvăluire despre familia lui Michael Schumacher
  • Cât de scump este tratamentul

Suma uriaşă pe care Corinna Schumacher o plăteşte în fiecare săptămână pentru tratamentul lui Michael Schumacher. Englezii au făcut-o publică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu 8 ani şi jumătate, Michael Schumacher a suferit un accident la schi. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, într-o vilă din Mallorca.

Suma uriaşă pe care Corinna Schumacher o plăteşte în fiecare săptămână pentru tratamentul lui Michael Schumacher

Familia lui Michael Schumacher face sacrificii uriaşe pentru a-l trata pe septuplul campion mondial de Formula 1.

Reclamă

Conform celor de la The Sun, tratamentul lui Michael Schumacher costă peste 135 de mii de euro pe săptămână.

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, s-a prăbuşit emoţional, în public!

Corinna, soţia lui Michael Schumacher, s-a prăbuşit emoţional, în public! S-a întâmplat în cadrul unui eveniment în care septuplul campion mondial de Formula 1 a primit un premiu, la Koln, pentru contribuţiile caritabile.

Reclamă

În numele lui Michael Schumacher, soţia Corinna (53 de ani) şi fiica Gina (25 de ani) au fost cele care au acceptat premiul. Soţia lui Schumi a clacat şi a început să plângă în timpul evenimentului.

Corinna a fost mult mai agitată decât în cadrul altor apariţii, ceea ce i-a făcut pe nemţii de la Bild să titreze: „Corinna, plângem alături de tine!”.

Jean Todt, fostul şef al lui Schumacher de la Ferrari şi un prieten foarte bun al familiei, a vorbit la eveniment, fiind vizibil afectat de tragedia prin care trece Michael. Todt e unul dintre puţinii oameni care l-au mai văzut pe Schumacher de la teribilul accident suferit în decembrie 2013.

Reclamă 4 / 0/3

„Eram o echipă de neînvins! Lui Michael îi plăcea să muncească şi echipei îi plăcea să lucreze pentru el. Ne e dor de el aici. Michael are o familie minunată.

La fel ca soţia mea Michelle, Corinna este una dintre cele mai puternice femei pe care le ştiu. Nimeni nu s-ar fi gândit că vor fi momente care să aducă lacrimi. Nu e ceva ce poate fi controlat”, a spus Todt, citat de bild.de.

Michael Schumacher şi-a făcut testamentul

Michael Schumacher şi-a făcut testamentul. Fostul mare campion din Formula 1 trece prin clipe grele de opt ani şi jumătate, după ce a suferit un accident teribil la schi. A suferit mai multe operaţii, dar în momentul de faţă se cunosc puţine detalii despre starea lui de sănătate.

Cu trei ani înaintea incidentului care i-a schimbat dramatic viaţa, legenda din „Marele Circ” a decis să îşi facă testamentul. Decizia a surprins atunci, în condiţiile în care Michael Schumacher avea 44 de ani. Toţi banii au fost împărţiţi familiei.

„A redactat un testament prin care avea să-şi împartă averea familiei. Deși nu a dezvăluit el însuși care era suma, s-a crezut că aceasta ajunge la 750 de milioane de lire sterline„, anunţă jurnaliştii de la thesportsrush.com.

„Da, mi-am făcut testamentul pentru că sunt familist. Dar este mai puțin vorba despre Formula 1. Am făcut-o din cauza lucrurilor care se pot întâmpla în viața de zi cu zi„, spunea atunci pilotul Ferrari.

Averea lui Michael Schumacher s-a diminuat considerabil, astfel că soţia fostului mare campion a luat mai multe decizii drastice. Corinna Schumacher tocmai a scos la vânzare un Ferrari California, condus timp de trei ani de septuplul campion mondial. Este vorba de un bolid de 460 de cai putere, care are un motor V8 şi are la bord numai 15.643 de kilometri. Preţul pentru o astfel de maşină poate ajunge şi la 400.000 de euro. Totuşi, ţinând cont cui îi aparţine, suma obţinută la o licitaţie din Elveţia ar putea fi mult mai mare.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher
Extra • 21 ian., 12:42
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu marele campion
Fratele lui Michael Schumacher, reacţie rară despre situaţia teribilă în care se află fostul campion mondial
Diverse • 9 ian., 22:44
FOTO
Veste uriaşă despre Michael Schumacher: „Am auzit că stă la masă la cină!”
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher
Diverse • 8 ian., 12:32
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher, la aproape 20 de ani de când a devenit miliardar
Laila Hasanovic, tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher
Extra • 5 ian., 9:29
FOTO
Cine este tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher. Ce meserie are şi cât de frumoasă este
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani
Extra • 3 ian., 8:24
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani! Starea de sănătate a campionului a rămas un mister, la un deceniu de la accident