Închide meniul
Foto

Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”

Publicat: 27 aprilie 2024, 16:44

Reclamă
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”

Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”

Pescobar Paul Nicolau/ Colaj Instagram

S-a aflat sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”. Paul Nicolau a fost dat de gol de prietenul său, Dumitru Dragomir. Fostul şef de la LPF a dezvăluit că proprietarul lanţului de restaurante extrem de cunoscut câştigă o avere, în fiecare zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, „Pescobar” a deschis un nou restaurant. Noua locaţie este situată în staţiunea Mamaia, iar după deschidere, omul de afaceri a dezvăluit că totul a fost un real succes.

Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”

Dumitru Dragomir şi „Pescobar” sunt parteneri în afaceri, dat fiind faptul că fostul şef de la LPF i-a închiriat omului de afaceri două locaţii, în urmă cu mai mulţi ani. Cei doi s-au împrietenit şi chiar au mers împreună la un meci al lui AC Milan, în această primăvară.

Recent, Dumitru Dragomir a dezvăluit ce sumă uriaşă câştigă zilnic Paul Nicolae, cunoscut ca şi „Pescobar”. Fostul şef de la LPF susţine că acestuia îi intră în conturi zilnic nu mai puţin de 100.000 de euro, dat fiind faptul că are restaurante deschise în mai multe oraşe mari din România.

„E cel mai tare pe lichidități. Din HoReCa nu-l bate nimeni. Are profit de 100.000 de euro pe zi, care îi rămân… Clujul, Timișoara, Craiova, Snagovul. Face 100.000 de euro pe zi, nu pe lună, câștig.

Reclamă

Anul ăsta face peste 25 de milioane de euro. Tu m-ai întrebat de avere, avere a început să facă acum. Nu-l iubește nimeni, din cauza succesului. Dacă ai succes, toată lumea vrea să-ți pună piedici. Asta e România”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

După ce a deschis noua locaţie, „Pescobar” a transmis un scurt mesaj pe conturile oficiale de socializare, acolo unde este foarte urmărit.

„Vă mulţumesc! Sezonul a început cu noi, am dat startul, a fost măcel. Sunt şi mai multe rezervări azi, decât ieri, şi mâine fiind Floriile, noi, toate restaurantele noastre, jucăm finala Campionatului Mondial în fiecare an, de fiecare dată o şi câştigăm. Împreună cu voi. Sunt multe mii de clienţi în toate restaurantele din ţară”, a declarat Paul Nicolae „Pescobar”, pe contul său de TikTok.

Reclamă 4 / 0/3

Milionarul care ia 3 pensii, pe urmele românului care e coproprietar la „cel mai tare restaurant din Dubai”

Milionarul care ia 3 pensii calcă pe urmele românului care e coproprietar la „cel mai tare restaurant din Dubai”. Dumitru Dragomir pregăteşte o afacere de milioane de euro, inspirată de la Cosmin Olăroiu. Fostul preşedinte al LPF şi-a dezvăluit planul cu care e convins că poate da marea lovitură.

Dumitru Dragomir a afirmat că va fi ajutat de mai mulţi opt agenţi imobiliari din Dubai. Îşi doreşte să cumpere un teren pe care să construiască un restaurant care să rivalizeze cu cel al lui Olăroiu.

„Mă duc în Dubai câteva zile. Mă duc să vedem dacă se leagă ceva (n.r. legat de un restaurant nou)… Nu să îl administrez eu, că nu mă pricep. Da, el (n.r. Pescobar) să se ocupe. Mă duc eu el. Eu sunt cu contrucțiile, eu îl construiesc. Eu îl fac, dacă găsim așa ceva. Costă, dar… După aceea vin banii, lunar.

Eu am inimă de 50 de ani, dar vârsta e de aproape 80. I-am spus și soției: `Dacă nu fac, dacă nu sunt activ, dacă nu am griji, nu simt că trăiesc`. (…)

Dacă îl iei să îl faci la cel mai înalt nivel în faci cu 2 milioane. Dacă îl cumperi, tot atât te costă. Bine, poate să te coste și 10 milioane, cum el ăla a lui Olăroiu. El are câteva procente, e coproprietar… O să mă duc să îl văd, cică merge de senzație, e extraordinar„, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și