Închide meniul
Foto

„Sunt curtată. E normal, arăt perfect!”. Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare în plin scandal de divorț: „Nu pot să spun dacă sunt îndrăgostită”

Reclamă

Publicat: 27 februarie 2022, 16:50

„Sunt curtată. E normal, arăt perfect!”. Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare în plin scandal de divorț: „Nu pot să spun dacă sunt îndrăgostită”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 50 de ani / Instagram

Agentul de jucători încearcă să nu se mai uite în urmă, mai ales că iubita soțului ei este însărcinată în 28 de săptămâni. Reghecampf așteaptă să se nască cel de-al treilea fiul al său și se pregătește deja pentru botez. S-a hotărât și în privința numelui pe care îl va avea micuțul, dar a anunțat doar că numele său va începe cu litera „L”, așa cum a ales și la ceilalți băieți ai lui, Luca și Laurențiu Reghecampf Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan și-a găsit fericirea: „Sunt curtată, e normal!”

Anamaria a mai spus, la finalul anului trecut, că se gândește deja la cum va arăta viitorul său soț, al treilea. A ținut să precizeze că acesta nu va fi român. Acum, impresarul a oferit noi detalii.

Nu pot să spun dacă sunt îndrăgostită, nu se pune acum problema de o relație… Sunt încă măritată. Sunt curtată, și încă cum (râde, n. red.). E normal, arăt perfect, sunt deșteaptă și niciuna nu-i ca mine (râde, n. red.).

Sunt fericită, acum, în sfârșit. Aștept să se termine coșmarul acesta! Sunt fericita căci toți copiii mei sunt lipiți de mine și împreună am reușit să uităm nenorocirile care s-au perpetuat în atâția amar de ani.

Am scăpat toți și ne-am rugat lui Dumnezeu să ne aducă după atât chin ceva frumos, căci merităm. Și a adus. Dezgustul s-a transformat în milă și nervii în totală nepăsare„, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a cerut mandat de protecție față de Laurențiu Reghecampf

În această săptămână, Anamaria Prodan a făcut un anunț uluitor. Agentul de jucători a cerut ajutorul polițiștilor după ce a primit mai multe amenințări. Vedeta își dorește să primească mandat de protecție chiar față de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Universității Craiova și amanta lui, Corina Caciuc, au fost acuzați în termeni duri.

Impresarul își dorește ca Reghecampf să nu se apropie de ea până la finalizarea procesului de divorț. Anamaria Prodan l-a acuzat pe soțul ei că ar fi apelat la un grup infracțional.

Abia acum am plecat de la sediul poliției. Am cerut foarte clar mandat. Nu mai are nevoie să se apropie de mine, nici de copil, până nu se termină această nenorocire. Consider să stăm cât mai departe unul de celălalt pentru că primesc zeci și mii de telefoane de amenințare. Le-am prezentat și oamenii de la poliție au văzut… înjurături, amenințări că ne omoară în casă.

Reclamă 4 / 0/3

Am mai pățit de astea și în urmă cu câteva luni și le-am depus la dosar pe vremea când doamna Caciuc îl amenința pe Reghecampf că e problemă mare dacă nu pleacă de acasă sau dacă mă ține foarte mult pe mine pe acolo prin Dubai. Tot poliția va face lumină în cazul ăsta cum va face și în cazul pozelor apărute cu mine nud. Eu am prezentat tot… acum domnul Reghecampf, Caciuc și mama Caciucăi pot să facă orice.

Eu sunt șocată pe măsură ce trec zilele din ce în ce mai tare. Este un joc din ăsta, un grup în jurul lui Reghecampf… gen criminal, care amenință, caută să mă denigreze. Reghecampf îmi trimite mailuri că are nu știu ce grupuri. Omul e disperat. El trebuie doar să ne dea ce a furat și în secunda aia Dumnezeu cu mila, nici măcar nu-i mai pronunțăm numele„, a declarat Anamaria Prodan.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și