Închide meniul
Foto

„Sunt singură!” Vedeta care a apărut cu Ion Ţiriac, anunţ despre bărbatul ideal: „Nu contează situaţia financiară”

Publicat: 3 martie 2023, 21:58 / Actualizat: 10 martie 2023, 16:39

Luxul opulent în care trăieşte Laurette Atindehou, cea despre care s-a spus că a avut o relaţie cu Ion Ţiriac

Laurette Atindehou este prietena lui Ion Ţiriac

Colaj Laurette - Ion Ţiriac

  • Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, a făcut dezvăluiri despre viaţa personală
  • Ce a spus despre bărbatul ideal

Laurette Atindehou, prietena de suflet a lui Ion Ţiriac, a făcut dezvăluiri despre viaţa personală. Frumoasa mulatră a spus că în acest moment este singură. La finalul anului trecut, Laurette s-a despărţit de iubitul său, Magaye Gueye, fostul jucător de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette a rămas fără iubit încă de la finalul anului trecut. Vedeta spune că şi-ar dori la un moment dat să înceapă o nouă relaţie. Laurette spune că viitorul său iubit nu ar trebuie să fie, neapărat, milionar.

În urmă cu câţiva ani, Laurette a fost surprinsă alături de Ion Ţiriac la plajă. Cei doi au o relaţie frumoasă de prietenie, dovadă că miliardarul român a ajutat-o pe Laurette în momentul în care a trebuit să filmeze un videoclip.

Reclamă

Laurette Atindehou, care a apărut cu Ion Ţiriac, anunţ despre viaţa personală

”Sunt bine, atât pot să zic momentan, sunt bine. Nu sunt cu altcineva și nici nu îmi doresc acum să fiu cu cineva, vreau să mă concentrez pe proiectele mele și vreau să mai fiu cu cineva momentan. Sunt singură.

Să existe respect, să fie sincer, să fie bărbat în adevăratul sens al cuvântului, nu contează neapărat situația financiară, contează să fie un om bun și să știe ce înseamnă familie și valori ale familiei ca să poți să contruiești ceva. În zilele noastre sunt atât de multe opțiuni încât dacă deschizi telefonul poți să-ți alegi pe cine vrei. E greu să găsești cu cineva într-adevăr cu care vrei să faci o familie”, a spus Laurette Atindehou pentru spynews.ro.

Reclamă

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Reclamă 4 / 0/3

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo!
Liga 1 • 19 mart., 15:44
Anunţul lui Eugen Voicu despre venirea de noi acționari la Dinamo! Ce a spus despre Ion Ţiriac şi Cristi Borcea