Închide meniul
Foto

”Sunt uluită!” Anamaria Prodan anunță că are imagini cu Laurențiu Reghecampf și alte amante, nu doar cu Corina Caciuc: ”Primesc fotografii cu soțul meu în situații oribile!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2021, 18:43

”Sunt uluită!” Anamaria Prodan anunță că are imagini cu Laurențiu Reghecampf și alte amante, nu doar cu Corina Caciuc: ”Primesc fotografii cu soțul meu în situații oribile!”

Anamaria Prodan fost părăsită de Laurenţiu Reghecampf pentru Corina Caciuc

Colaj Instagram

Anamaria Prodan a mai spus că a primit imagini cu Laurețiu Reghecampf alături de alte amante. Anamaria Prodan ar fi primit, chiar înainte de Crăciun, imagini cu soțul ei și Corina Caciuc din Dubai, de la finalul anului 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt mută, sunt fără cuvinte. Acum înțeleg și de ce a fost dat afară din golf, acum înțeleg absolut ce s-a întâmplat, eu credeam că plângea că este dat afară de la Al Wahda FC, de la Al Wasl FC, pleca la șeici, în ghilimele, să discute la fermele din Dubai cu șeicii că are propuneri. El n-avea nicio propunere, decât de la amante să le plimbe și să cheltuie banii familiei pe la Nikki Beach și pe la celelalte restaurante din Dubai, pe banii de pe cartea mea de credit.

Cam cu asta se ocupa domnul Reghecampf în ultimii ani. Sunt uluită, pentru că am început să primesc în fiecare zi fotografii, care mai de care mai deocheate și mai cumplite, cu soțul meu în niște situații oribile, habar nu am dacă va mai intra vreodată în Dubai, pentru că deja toată lumea știe ce a putut să facă cu demnitatea familiei mele”, a spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Citește și:

Anamaria Prodan a cedat nervos! A recunoscut când l-a prins prima dată pe Laurenţiu Reghecampf cu amante

Anamaria Prodan nu s-a mai ferit şi a anunţat când l-a prins prima dată pe Laurenţiu Reghecampf că are amantă. Deşi Gigi Becali i-a transmis că Reghecampf ar avea relaţii extraconjugale de 8 ani, Anamaria Prodan a dezvăluit că soţul său ar avea amantă de 10 ani.

„Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan, eu acum stăteam în stradă cu tot cu copii din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă! Venea și plângea și își cerea scuze de la copii! Gigi Becali spunea că se întâmpla de opt ani, dar se întâmpla de zece ani, nu de opt. Noi îl iertam mereu, și eu și copiii. Am încercat să ascundem gunoiul sub preș„, a atacat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Reclamă

Anamaria Prodan, acuzaţii scandaloase la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a lansat o serie de atacuri dure la adresa lui Lauren’iu Reghecampf şi a amantei sale, Corina Caciuc. Anamaria Prodan îşi acuză soţul că şi-a bajocorit familia.

Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit şi un dialog uluitor în care Reghecampf îi spunea fiului său că nu are amantă.

Copilul lui suferă din cauza faptului că îl ignoră sistematic de luni și luni de zile și pe care l-a mințit ani de zile că “nu există la tati amante sau femei„, a scris Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan, un nou atac la Laurențiu Reghecampf
  • Ce imagini a primit soția lui Reghe

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și