Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a rămas mască! Dezvăluirile care îl compromit pe Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului trece la un alt nivel

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 decembrie 2021, 14:48

Anamaria Prodan a rămas mască! Dezvăluirile care îl compromit pe Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului trece la un alt nivel

Anamaria Prodan încă nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Lovitură pentru Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan ar fi vrut să aibă parte de Sărbători liniştite alături de copii, dar se pare că lucrurile nu sunt deloc aşa. Acum ies la iveală noi imagini şi informaţii despre Laurenţiu Reghecampf şi iubita acestuia, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a rămas mască!

Anamaria Prodan a rămas mască după ultimele imagini şi mesaje cu care a fost asaltată pe rețelele de socializare. Atât pe conturile acesteia, cât și pe conturile copiilor ei, au ajuns imagini cu antrenorul şi iubita acestuia care ar demonstra că cei doi sunt împreună de mai mult timp. Imaginile ar data din noiembrie 2020, când Laurenţiu reghecampf şi Corina Caciuc ar fi fost în vacanţă în Dubai şi credeau că nu îi vede nimeni.

Laurențiu Reghecampf își petrecea timpul departe de casă, în compania amantei sale, conform spynews.ro. Imaginile de anul trecut ar fi fost imortalizate pe o plajă de lux din Dubai. Vedeta a rămas de-a dreptul șocată atunci când a primit imaginile și a cerut mai multe informații. Aceste imagini controversate au venit la Anamaria Prodan de la mai mulți români care se distrau și ei, tot la Nikki Beach, în Dubai, mai spune sursa citată.

Citește și:

Se pare că, la un moment dat, Laurențiu Reghecampf și-a dat seama că și ei sunt români și s-a speriat puțin, motiv pentru care și-a schimbat locul și i-a spus amantei sale, Corina Caciuc, să stea mai departe de el. Corina Caciuc nu era deloc încântată de faptul că a fost trimisă mai departe.

Cei doi vor divorţa în 2022

Prima înfăţişare la divorţ a fost deja programată pentru luna februarie a anului 2022. Antrenorul şi iubita lui urmează să devină părinţi la finalul lunii mai a anului viitor. Se pare că după ce se va ofializa divorţul, Laurenţiu reghecampf ar urma să se căsătorească legitim cu Corina Caciuc.

Reclamă

Reghe Caciuc

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și