Închide meniul
VIDEO

Super-vedeta care riscă ani grei de puşcărie! Şi-a rupt în bătaie iubita în faţa copilului. Imaginile care au şocat toată planeta

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 noiembrie 2021, 9:05

Super-vedeta care riscă ani grei de puşcărie! Şi-a rupt în bătaie iubita în faţa copilului. Imaginile care au şocat toată planeta

zach stacy şi-a rupt în bătaie iubita

Instagram

Zac Stacy este bătăuşul care a îngrozit pe toată lumea. Ies la iveală imagini absolut groteşti cu fostul jucător de fotbal american și ambasador al sportului la nivel juvenil. Sunt imagini de o violență rară, în care fostul fundaș al lui New York Jets își lovește cu brutalitate fosta iubită, într-o scenă petrecută chiar în fața fiului lor în vârstă de 5 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super-vedeta care riscă ani grei de puşcărie!

Bătaia pe care i-a aplicat-o femeii s-a petrecut sâmbătă noaptea, în jurul orei 2:00. Zac Stacy o lovește cu palma și cu pumnul de două ori pe femeia aflată în fața lui și o doboară pe canapea, lângă fiul lor de 5 luni, care începe să plângă. Nu a fost de ajuns pentru vedetă care a smuls-o de pe canapea pe femeie și a aruncat-o într-un televizor. În timp ce femeia căzută la podea îl imploră: „Zac, ascultă! Te rog, te rog!”, Stacy o lovește din nou, apoi o ridică și o aruncă peste premergătorul copilului.

Zac Stacy şi-a desfigurat iubita

Înainte de a părăsi casa, Stacy îi strigă fiului său „Te iubesc”, plecând apoi înainte ca femeia să sune la poliție. Filmarea se încheie cu Kristin apucând să spună, în stare de șoc, „Doamne, Dumnezeule!”. Nu va scăpa însă de braţul lung al legii.  Fostul running-back al celor de la Jets este căutat acum de autorități.

Polițiștii din Florida au emis un mandat pentru arestarea lui Zac Stacy, dar deocamdată nu au reușit să-l găsească pe jucătorul de fotbal american în vârstă de 30 de ani. Se bănuiește că acesta se ascunde în zona Nashville, statul Tennessee. Stacy a reușit să fugă deoarece poliția a emis mandat pe numele său abia la 4 zile după actul de violență.

În ordinul de restricție emis pe numele sportivului, femeia spune că Stacy o abuza încă de când era însărcinată cu fiul acestuia, iar atacurile au escaladat ca amploare. „Nu o să se oprească. Mă va omorî și se va simți justificat să facă asta”, a scris femeia, conform dailymail.co.uk. Fosta parteneră a americanului a mai dezvăluit că Zac Stacy a fost internat voluntar pentru tratarea unei boli mintale în martie 2021 și că acesta lua medicamente pentru a-și ține afecțiunea sub control.

Reclamă

 

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și