Închide meniul
Foto

„Superbă!” Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 martie 2024, 19:07

„Superbă!” Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat

Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou! Fratele său a reacţionat imediat

Colaj Instagram

Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou pe reţelele de socializare. Vanessa, care este de o frumuseţe uimitoare, a atras admiraţia tuturor. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU SUPERBA FIICĂ A LUI LEONARD DOROFTEI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa Doroftei a postat noi imagini de senzaţie pe reţele de socializare, iar complimentele au apărut imediat în comentarii. Vanessa a apărut într-o superbă rochie albă.

Unica fiică a lui Leonard Doroftei a uimit din nou

Superbă„, i-a scris un fan. Chiar şi unul din fraţii său mai mari, Alexandru, a reacţionat când şi-a văzut sora într-o ipostază superbă. „Frumoasă„, i-a comentat fratele său.

Ce a putut să spună Leonard Doroftei despre unica sa fiică

Vanessa Doroftei, fiica marelui nostru campion, este răsfăţata familiei. Într-unul dintre rarele interviuri despre familia sa, Leonard Doroftei a vorbit la superlativ despre fiica sa, care vrea să devină medic. Doroftei a făcut chiar o glumă virală pe seama fiicei sale, care este de o frumuseţe uimitoare.

Norocul ei că seamănă cu maică-sa„, a glumit Doroftei, care a oferit şi alte detalii despre superba sa fiică. Vanessa visează să devină medic.

Reclamă

Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie„, a mai dezvăluit Leonard Doroftei într-un interviu acordat în trecut.

Leonard Doroftei a ajuns la profesioniști în anul 1997 și s-a retras din box în 2004, având un palmares impresionant. 24 de meciuri, 22 de victorii, o remiză și o înfrângere este bilanțul său.

Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său

Monica l-a cunoscut pe Leonard Doroftei la vârsta de 16 ani. Întâlnirea dintre cei doi nu a fost una programată, iar soţia lui Leonard Doroftei „a dat vina” pe destin. Cu emoţie în glas, Monica Doroftei şi-a adus aminte şi de momentul în care a fost cerută în căsătorie de soţul său. Cei doi sunt împreună de peste 30 de ani şi au 3 copii superbi.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992,la mătușa lui,respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și…mai ales curios! Mi-a pus o grămadă de întrebări… acum ne amuzăm când ne amintim!… am fost supusă, practic, unui test de personalitate. Și acum îmi aduc aminte cum era îmbrăcat și felul în care încerca să se apropie de mine. În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj ,iubire necondiționată și lista poate să continue.

Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă ,simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice sa fiu soția lui. Am simțit că leșin! Îl iubeam cu toată ființa mea„, a spus Monica Doroftei în trecut, conform femeide10.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și