Închide meniul
Foto

Surpriză totală pentru Laurenţiu Reghecampf! Ce i-a făcut Anamaria Prodan. Este dezvăluirea momentului

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 septembrie 2021, 13:09

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Surpriză de proporţii a Anamariei Prodan

Laurenţiu Reghecampf este în Cluj, acolo unde echipa lui va juca luni contra campioanei de la CFR Cluj. Astăzi însă Laurenţiu Reghecamf împlineşte 46 de ani, o zi extrem de importantă din viaţa lui. Pentru a marca momentul şi deşi sunt departe unul de celălalt, impresara i-a transmis un mesaj special soţului ei. „Te iubim, soarele nostru! Tu eşti numărul unu. La mulţi ani, suflet de vis. La mulţi ani universul nostru”, a scris Anamaria Prodan în dreptul unei poze postate pe Instagram.

Anamaria Prodan, postări misterioase

În urmă cu puţin timp, Anamaria Prodan a postat pe Instagram o imagine cu un bărbat misterios. Impresara a postat o poză cu Marif Piraev, un cunoscut luptător de arte marţiale. Celebrul sportiv e în acţiune. Cel mai probabil, acesta este unul dintre apropiaţii surorii impresarei care stă în America. Anca Savelio este căsătorită cu un luptător de Jiu-jitsu, Anthony Savelio.

Reclamă

Anamaria Prodan a apărut, în urmă cu doar o zi şi într-o imagine surprinzătoare, alături de Yazan Aqrabawi. Acesta este extrem de cunoscut printre milionarii din Capitală. Yazan este unul dintre cei mai apreciaţi medici stomatologi din România. Este prieten bun cu Anamaria Prodan şi se ocupă de zâmbetul impresarului. 15.000 de euro i-a plătit Anamaria, în urmă cu trei ani, pentru o înfrumuseţare dentară cu ajutorul faţetelor. L-a convins şi pe soţul ei să urmeze o procedură similară.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:49 Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep: „E un exemplu pentru toți” 13:46 Charles Leclerc a vorbit despre rivalitatea de la Ferrari cu Carlos Sainz: „Am reuşit să facem asta!” 13:30 „Joc singur” Scandal la FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Juan Bauza şi-a făcut praf colegii 13:25 Simona Halep – Paula Badosa LIVE TEXT (22:00), în primul tur de la Miami. Simo, emoţii uriaşe înainte de revenire 13:22 Marcell Jacobs, campionul olimpic la 100 de metri, şi-a anunţat revenirea în competiţii: „Totul s-a schimbat în 5 luni!” 13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” Vezi toate știrile
Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Soarele intră în Berbec pe 19 martie 2024 și oferă curaj nativilor Taur. Ce schimbări apar

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Nativii care își vor îmbunătății relațiile în această săptămână. Soarele intră în Berbec și aduce un nou început

Formula 1
Pe același subiect
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali şi FCSB-ul
Liga 1 • 16 mart., 23:42
Mihai Rotaru, convins că îl poate răpune pe Gigi Becali: „FCSB nu are bancă, nu are vârf!”. Previziune pentru FCSB – Sepsi
Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct
Liga 1 • 16 mart., 23:07
„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”