Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, departe de Laurenţiu Reghecampf! Imaginea cu un bărbat misterios i-a lăsat mască pe toţi. S-a întâmplat chiar de ziua antrenorului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 septembrie 2021, 9:32

Anamaria Prodan, departe de Laurenţiu Reghecampf! Imaginea cu un bărbat misterios i-a lăsat mască pe toţi. S-a întâmplat chiar de ziua antrenorului

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan e departe de Laurenţiu Reghecampf într-una dintre cele mai importante zile pentru antrenor. Chiar dacă aceasta spune, de fiecare dată, că între cei doi totul este perfect şi că nu vor divorţa, imaginile spun totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, departe de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a postat mai multe imagini pe Instastory. Una dintre acestea i-a lăsat mască pe toţi. Impresara a postat o poză cu Marif Piraev, un cunoscut luptător de arte marţiale. Celebrul sportiv e în acţiune. Cel mai probabil, acesta este unul dintre apropiaţii surorii impresarei care stă în America. Anca Savelio este căsătorită cu un luptător de Jiu-jitsu, Anthony Savelio.

În a doua imagine, Prodanca se află lângă un pian. Ultima imagine este cu fiica sa.

Anamaria Prodan, de mână cu un alt bărbat

Anamaria Prodan a apărut, în urmă cu doar o zi, şi într-o imagine surprinzătoare, alături de un bărbat misterios. Acesta se numeşte Yazan Aqrabawi şi este extrem de cunoscut printre milionarii din Capitală. Yazan este unul dintre cei mai apreciaţi medici stomatologi din România. Este prieten bun cu Anamaria Prodan şi se ocupă de zâmbetul impresarului. 15.000 de euro i-a plătit Anamaria, în urmă cu trei ani, pentru o înfrumuseţare dentară cu ajutorul faţetelor. L-a convins şi pe soţul ei să urmeze o procedură similară.

Relaţia dintre membrii familiei Reghecampf şi Aqrabawi a rămas una excelentă, iar medicul s-a şi pozat, pe stradă, ţinându-se de mână cu Anamaria Prodan. „Voiam să am dinţii perfecţi şi un pic mai mari, pentru că ai mei erau destul de micuţi, aşa că l-am rugat pe doctorul Yazan Aq să mă ajute. Acum sunt foarte mulţumită.

Reclamă

Şi Laurenţiu este pacientul medicului, care între timp ne-a devenit şi prieten. Tot pentru faţete a optat şi el şi este foarte mulţumit„, a declarat Anamaria Prodan, în 2018, pentru click.ro.

 

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și