Închide meniul
Foto

Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie răscolitoare în costum de baie. „Superbă femeie!”

Publicat: 6 octombrie 2023, 9:39 / Actualizat: 9 octombrie 2023, 20:12

Reclamă
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie răscolitoare în costum de baie. „Superbă femeie!”

Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie răscolitoare în costum de baie

Florentina Raiciu, imagini spectaculoase făcute în Italia / Colaj Instagram

Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf întoarce toate privirile îm costum de baie. Florentina Raiciu se bucură de o vacanţă de lux în Italia şi şi-a dat fanii peste cap cu ultimele poze pe care le-a postat pe reţelele sociale. Modelul în vârstă de 34 de ani are peste 80.000 de urmăritori pe contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta asistentă TV este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Notorietatea Florentinei a „explodat” în momentul în care Anamaria Prodan i-a pronunţat numele, în scandalul de divorţ în care a fost implicată cu Laurenţiu Reghecampf.

Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf a făcut senzaţie în costum de baie

Florentina Raiciu a avut cinci pictoriale în una dintre cele mai cunoscute reviste pentru adulţi. Nu se fereşte să posteze fotografii „fierbinţi” şi pe reţelele sociale. Aflată într-o locaţie de cinci stele din Toscana, românca le-a aprins imaginaţia bărbaţilor cu o apariţie răvăşitoare în costum de baie.

Superbă femeie„, „Cea mai frumoasă fată din univers„, „Splendoare” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Raiciu.

Ca de fiecare dată, Florentina Raiciu s-a fotografiat singură. A evitat să le arate urmăritorilor săi de cine este însoţită. În trecut, ea a fost arătată cu degetul de Anamaria Prodan. Agentul de jucători anunţase că Reghecampf ar fi avut o relaţie extraconjugală cu fosta asistentă TV.

Reclamă

Eu întotdeauna am știut. Prima dată când începuseră discuțiile cu Raiciu am zis că dacă cineva deschide gura are de-a face cu mine. Știam de această domnișoară de doi ani. Știam de toate. Îl teroriza asta. El mai avusese scăpări”, a dezvăluit Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Florentina Raiciu nu s-a afişat niciodată alături de Laurenţiu Reghecampf şi nici nu a dorit să comenteze în vreun fel zvonurile. „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc!”, se limita Raiciu să spună pentru redactia.ro.

Florentina Raiciu a pozat de 5 ori în revistele pentru adulţi

Florentina Raiciu dezvăluia că a avut un complex în liceu pentru că purta aparat dentar. Acest lucru nu a împiedicat-o pe tânăra de 34 de ani să pozeze în trecut de 5 ori într-o cunoscută revistă pentru adulţi.

Reclamă 4 / 0/3

Da, așa este (n.r. – a pozat de 5 ori în Playboy). Mereu a fost ceva frumos. Pare ciudat, dar nu am avut niciodată trac. Emoții aveam pentru că atunci nu se prelucrau așa mult pozele că acum și nu voiam să rămân cu amintiri ‘neplăcute’.

Primul număr, de exemplu, nu mi-a plăcut și nu cred că-l mai am. Simțeam că e singurul lucru unde nu aș fi dat greș, mă simțeam liberă, în pielea mea, îmi trebuia doar puțină muzică să intru în atmosferă. Am avut noroc de fotografi buni, oamenii care au fost în jurul meu căutau să mă facă să mă simt bine, să nu fiu stânjenită.

Mă complimentau și-mi spuneau că am ‘ceva’ pentru că eu aveam multe complexe, dar căutam să nu arăt asta. Ulterior s-a dovedit că ceea ce mă jena cel mai mult era, de fapt, atu-ul meu: zâmbetul, dantura. În școala generală, în liceu, eram complexată, apoi toată lumea mă alegea la castinguri datorită acestui aspect. Am purtat vreo 2 ani mai târziu aparat dentar pentru a înlătura orice mă nemulțumea”, mărturisea Florentina Raiciu, citată de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și