Închide meniul
Foto

Tânăra care a provocat o dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea s-a descătuşat. A făcut senzaţie într-o rochie decoltată

Reclamă

Publicat: 7 noiembrie 2023, 18:57

Tânăra care a provocat o dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea s-a descătuşat. A făcut senzaţie într-o rochie decoltată

Tânăra care a provocat o dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea s-a descătuşat

Angelo Borcea s-a despărţit de Denisa / Colaj Instagram

Denisa, tânăra din Timişoara care a provocat o dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea, s-a descătuşat pe reţelele sociale. Fosta iubită a lui Angelo Borcea a îmbrăcat o rochie decoltată şi a făcut senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poreclită „Regina din Timişoara”, Denisa a fost o lungă perioadă de timp într-o relaţie cu fiul de 20 de ani al fostului patron al lui Dinamo. Bănăţeanca ar fi luat decizia drastică să se despartă de Angelo şi a şters toate fotografiile pe care le avea cu el pe contul ei de Instagram.

Denisa, tânăra care a provocat o dramă amoroasă în familia lui Cristi Borcea, s-a descătuşat

Fiul lui Cristi Borcea este făcut de fosta iubită să regrete la maximum despărţirea. Denisa a postat mai multe imagini „fierbinţi” şi şi-a uluit fanii (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fără depresii„, i-a comentat un prieten la postarea în care apare într-o rochie spectaculoasă. „Bine” a fost răspunsul celei care a absolvit în această vară Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara.

Denisa a fost răsfăţată cu excursii în destinaţii exotice şi cu cadouri de lux de Angelo Borcea. Fiul din prima căsnicie al lui Cristi Borcea a dus-o în acest an şi la Miami, acolo unde studiază sora lui geamănă, Melissa Borcea.

Reclamă

Angelo Borcea era o prezenţă extrem de discretă înainte să se afişeze prima dată alături de Denisa. Fiul „secret” al fostului patron al lui Dinamo suferise o adevărată transformare în perioada în care s-a iubit cu tânăra din Timişoara. Cei doi îşi făceau mereu declaraţii de dragoste pe reţelele sociale. După despărţire, Angelo a refuzat să mai posteze vreo fotografie.

Opt fraţi are Angelo Borcea. Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Valentina Pelinel a dezvăluit marele secret al căsniciei cu Borcea

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri fără precedent despre căsnicia cu Cristi Borcea. Superba soţie a omului de afaceri a mărturisit că cei doi nu au bunurile la comun.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 30 septembrie, Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au sărbătorit 5 ani de la nunta lor, care a avut loc la Budapesta.

Vrei să știi care e adevărul? Că asta nu am spus niciodată public. Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. El ne creează toate condițiile, și mie, și copiilor, nu am ce să îi reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar ce e între noi nu se rezumă la bani”, a spus Valentina Pelinel într-un podcast.

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Cristi Borcea a anunţat că nu ia în calcul să mai investească la gruparea din Ştefan cel Mare, dar că fiii săi ar putea, pe viitor, să devină sponsori.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și