Închide meniul
Foto

„Regina din Timişoara”, apariţie răvăşitoare după ce i-a provocat o dramă amoroasă fiului „secret” al lui Cristi Borcea

Reclamă

Publicat: 29 octombrie 2023, 19:45

„Regina din Timişoara”, apariţie răvăşitoare după ce i-a provocat o dramă amoroasă fiului „secret” al lui Cristi Borcea

"Regina din Timişoara", apariţie răvăşitoare după ce i-a provocat o dramă amoroasă fiului "secret" al lui Cristi Borcea

Denisa este fosta iubită a lui Angelo Borcea / Instagram

„Regina din Timişoara” a avut o apariţie răvăşitoare. Tânăra care i-a provocat o dramă amoroasă fiului „secret” al lui Cristi Borcea şi-a uluit fanii de pe reţelele sociale. Denisa a întors toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa a fost o lungă perioadă de timp iubita lui Angelo Borcea. Cei doi au pus capăt, de curând, relaţiei lor şi au luat o decizie drastică prin care au confirmat „ruptura”. Au încetat să se mai urmărească pe Instagram şi au şters toate pozele în care apăreau împreună.

„Regina din Timişoara”, apariţie răvăşitoare. Cum s-a afişat fosta iubită a fiului lui Cristi Borcea

Denisa a absolvit în această vară Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Tânăra care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) îl dăduse peste cap pe fiul de 20 de ani al fostului patron de la Dinamo. Acesta o răsfăţa cu excursii în destinaţii exotice şi cu cadouri de lux.

Poreclită „Regina din Timişoara” de fanii pe care îi are pe reţelele sociale, Denisa tocmai a postat imagini spectaculoase. A îmbrăcat o rochie mulată pe străzile din Belgrad şi a primit zeci de aprecieri. „Gata să fiu elegantă„, a fost descrierea postată de Denisa.

Angelo Borcea era o prezenţă extrem de discretă înainte să se afişeze prima dată alături de Denisa. Fiul „secret” al fostului patron al lui Dinamo suferise o adevărată transformare în perioada în care s-a iubit cutânăra din Timişoara. Cei doi îşi făceau mereu declaraţii de dragoste pe reţelele sociale. După despărţire, Angelo nu a mai avut nicio postare.

Reclamă

Cristi Borcea are, în total 9 copii cu 4 femei. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Denisa a îmbrăcat o rochie minusculă și a fost asaltată cu colaborări

În luna august, Denisa s-a afișat într-o rochie minusculă la un eveniment din Statele Unite. S-a bucurat de o vacanță în Miami cu Angelo Borcea și a ştiut să se facă remarcată.

Denisa a postat mai multe imagini în care este înconjurată de lux. A fost anunțată că ar putea face carieră în modeling.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am dori să colaborăm cu tine„, „Trimite-ne cele mai bune poze ale tale„, „Trimite-ne direct un mesaj„, au fost comentariile primite de cea care era iubita lui Angelo Borcea.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și