Închide meniul
Foto

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf a primit cadoul vieţii ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2023, 15:28 / Actualizat: 23 iulie 2023, 18:52

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf a primit cadoul vieţii ei

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf a primit cadoul vieţii ei

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf a primit cadoul vieţii ei

Florentina Raiciu, fosta presupusă amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, a primit de la acesta cadoul vieţii ei. Vedeta despre care şi Anamaria Prodan susţinea în trecut că a avut o relaţie a rămas cu o afacere în urma legăturii cu antrenorul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În trecut, şi Gigi Becali era cel care anunţa că Raiciu a primit cadou un salon de înfrumuseţare, chiar în Dorobanţi, o zonă considerată de lux în centrul Capitalei.

Tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf a primit cadoul vieţii ei

Au existat o mulțime de zvonuri conform cărora Laurențiu Reghecampf s-ar fi iubit cu fosta asistentă TV. Florentina este de o frumusețe rară, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Anamaria Prodan s-a plâns că sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Anamaria Prodan, informată de Gigi Becali

„Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Reclamă

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare” spunea Anamaria Prodan în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Raiciu, postare misterioasă pe Social Media

Florentina Raiciu, superba blondă în vârstă de 33 de ani, a postat un mesaj pe rețelele sociale, în care face haz de necaz de relațiile amoroase.

„Dacă hăndrălăul tău te înșală, fierbe apă, las-o să fiarbă și să fiarbă, așteptând să adoarmă, iar când a adormit apucă oala cu apă clocotită și fă-ți un ceai relaxant de mușețel și așteaptă ziua următoare ca să vorbiți.

Reclamă 4 / 0/3

Cine a vrut să toarne apă clocotită pe hăndrălău să meargă la terapie”, este postarea distribuită de Florentina Raiciu pe contul de Instagram, la story.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și