Închide meniul
Foto

Tânăra care l-ar putea avea socru pe Cristi Borcea, apariţie răvăşitoare în costum de baie: „Singura regină din Timişoara!”

De Antena Sport
Publicat: 19 martie 2023, 18:24

Tânăra care l-ar putea avea socru pe Cristi Borcea a avut o apariţie răvăşitoare. Denisa este într-o relaţie cu Angelo Borcea, unul dintre cei nouă copii ai fostului patron al lui Dinamo. Se bucură de un lux de nedescris.

Reclamă
Tânăra care l-ar putea avea socru pe Cristi Borcea, apariţie răvăşitoare în costum de baie

Tânăra care l-ar putea avea socru pe Cristi Borcea, apariţie răvăşitoare în costum de baie

Angelo Borcea este fiul lui Cristi Borcea / Colaj Instagram

Denisa şi Angelo îşi petrec vacanţa într-o destinaţie exclusivistă din Austria. S-au cazat într-unul dintre hotelurile de fiţe din Ischgl.

Reclamă

Tânăra care l-ar putea avea socru pe Cristi Borcea, Denisa, a avut o apariţie răvăşitoare

Femeia care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a postat mai multe imagini de pe pârtie, dar şi de la hotelul în care se bucură de condiţii de lux. S-a fotografiat chiar şi în costum de baie şi l-a „cucerit” definitiv pe Angelo Borcea.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Md Denise (@md.denise)

Fiul lui Cristi Borcea i-a comentat imediat cu un emoji care înfăţişează o inimă roşie. Iubita i-a oferit un răspuns similar.

Denisa are peste 8.000 de urmăritori. Mai mult decât atât, are şi o pagină a fanilor de unde a primit un comentariu savuros: „Singura regină din Timişoara„.

Denisa este studentă la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. E de mai mult timp într-o relaţie cu Angelo, cel care este unul dintre moştenitorii averii uriaşe strânse de Cristi Borcea. Peste 80 de milioane de euro ar avea omul de afaceri, care are 9 copii cu 4 femei.

Angelo ar putea fi primul copil al lui Cristi Borcea care ajunge în faţa altarului. Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Angelo Borcea, dat peste cap de iubita lui

Denisa ar putea fi prima noră a lui Cristi Borcea. Ea a comentat la una dintre fotografiile postate de Angelo: „Te iubesc„. „Şi eu te iubesc!„, i-a răspuns Angelo. Au apărut imediat şi propuneri de nuntă. „Când căutaţi un naş, ştiţi unde să sunaţi„, a glumit un prieten al fiului lui Cristi Borcea.

Angelo Borcea era o persoană discretă în spaţiul public din România. Angelo Borcea a absolvit liceul în 2021, motiv pentru care a fost felicitat de mama lui. „Trebuie să îți alegi cu grijă idealurile și să țintești cât mai sus„, a fost mesajul transmis de Mihaela Borcea.

Puştiul de 19 ani şi-a dus partenera în Dubai de Sărbători şi a petrecut printre milionarii lumii. Fiul fostului patron de la Dinamo nu s-a uitat la bani şi s-a cazat într-un hotel de cinci stele. A fost înconjurat de un lux orbitor şi a stat într-o cameră cu o vedere panoramică.

Denisa şi-a încântat urmăritorii cu mai multe fotografii spectaculoase. A făcut plajă chiar pe marginea piscinei infinity de pe acoperişul hotelului.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea