Închide meniul
Foto

Tânăra care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf înaintea Corinei Caciuc nu mai suportă suferința: „Cum poate cineva să uite?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2022, 17:23

Tânăra care s-ar fi iubit cu Laurențiu Reghecampf înaintea Corinei Caciuc nu mai suportă suferința: „Cum poate cineva să uite?”

Florentina Raiciu e presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Florentina Raiciu, tânăra de 33 de ani care i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf, a transmis un mesaj enigmatic. Vedeta pare că nu poate trece peste faptul că a ajuns singură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au existat o mulțime de zvonuri conform cărora Laurențiu Reghecampf s-ar fi iubit cu fosta asistentă TV. Florentina este de o frumusețe rară, după cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos.

Florentina Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, nu mai suportă suferința

Raciu și-a obișnuit fanii cu mesaje motivaționale postate pe contul personal de Instagram, însă ultima sa postare a dat pe toată lumea peste cap. Tânăra de 33 de ani a rămas singură după ce s-a încheiat presupusa idilă cu Laurențiu Reghecampf.

„Cum poate cineva să o uite pe fata asta, care ocupă atâta spațiu? Umple camera cu povești, cu râsete, cu lumină și căldură”, e mesajul postat de Florentina Raiciu, pe Instagram. Vedeta e urmărită de nu mai puțin de 86.000 de persoane.

Instagram Florentina Raiciu

Despre Raiciu ar fi existat zvonuri că Laurenţiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe şi chiar că ar fi ajutat-o cu bani pentru ca aceasta să îşi deschidă un salon de înfrumuseţare în centrul Bucureştiului. Antrenorul care s-a mutat în Azerbaidjan, după ce a semnat cu Neftchi Baku, o are acum alături pe Corina Caciuc. Iubita lui a născut un băieţel.

Reclamă

Anamaria Prodan s-a plâns că sunt cel puțin opt ani de când Reghecampf are amante. Totul ar fi început în perioada în care acesta antrena în Emirate. Pe una dintre femei ar fi cazat-o chiar în apropierea casei pe care o avea în Dubai.

Florentina Raiciu seduce pe toată lumea

Florentina Raiciu şi-a petrecut vacanţa din această vară în Grecia, iar imaginile postate de ea au devenit virale. Raiciu a făcut mai multe poze pe un iacht şi le-a făcut publice pe reţelele sociale. Acestea au făcut imediat vâlvă printre fanii ei.

Pe mine m-ai înnebunit primul„, „Numai despre tine vorbesc toată ziua” şi „M-ai îmbolnăvit” au fost doar câteva dintre comentariile primite de Raiciu.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, avertizată de Gigi Becali în privinţa Florentinei Raiciu

Chiar dacă presupusa relaţie cu Laurenţiu Reghecampf nu a fost confirmată, Anamaria Prodan a vorbit despre fosta asistentă TV. Florentina Raiciu și Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut în Dubai. Gigi Becali este cel care a avertizat-o pe Anamaria Prodan despre ceea ce s-ar fi întâmplat cu soțul ei.

Nu m-aș fi dus în viața mea să îi bat amantele lui Reghecampf. Asta, ultima, era la botul calului, în Dubai, stătea unde aveam și eu casă, acolo o cantonase. Mi-a zis Gigi Becali (n.r. dacă e sigură că Reghecampf a înșelat-o cu Florentina Raiciu). A zis pe post. Gigi este super relaxat, nu vorbește neacoperit niciodată.

Eu am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea, mi se pare. Gigi a zis că de opt ani a luat banii familiei, a făcut afaceri, a deschis domnișoarei salon în Dorobanți. Eu nici nu am văzut-o în realitate vreodată și poate să îți confirme domnișoara. Am înțeles că îi era frică de mine… eu nu bat domnișoare„, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului cu Natanticu și Codin Maticiuc.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și