Închide meniul
Foto

Tânăra superbă, care se iubește cu fiul lui Cristi Borcea, a îmbrăcat o rochie minusculă și a fost asaltată cu colaborări

Publicat: 22 august 2023, 9:06

Reclamă
Tânăra superbă, care se iubește cu fiul lui Cristi Borcea, a îmbrăcat o rochie minusculă și a fost asaltată cu colaborări

Tânăra superbă, care se iubește cu fiul lui Cristi Borcea, a îmbrăcat o rochie minusculă și a fost asaltată cu colaborări

Denisa și Angelo Borcea / Colaj Instagram

Tânăra superbă, care se iubește cu fiul lui Cristi Borcea, s-a afișat într-o rochie minusculă la un eveniment din Statele Unite. Denisa se bucură de o vacanță în Miami cu Angelo Borcea și știe să se facă remarcată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa este de mai mulți ani într-o relație cu fiul pe care fostul patron al lui Dinamo îl are din prima căsnicie, cea cu Mihaela Borcea. Ea a absolvit în această vară Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara și acum trăiește momente speciale cu Angelo.

Tânăra superbă, care se iubește cu fiul lui Cristi Borcea, a îmbrăcat o rochie minusculă

Denisa tocmai a postat mai multe imagini în care este înconjurată de lux. A avut o apariție răvășitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) și a fost anunțată că ar putea face carieră în modeling.

Ne-am dori să colaborăm cu tine„, „Trimite-ne cele mai bune poze ale tale„, „Trimite-ne direct un mesaj„, au fost comentariile primite de iubita lui Angelo Borcea.

Denisa pare a se simţi excelent în Miami. Cel puţin asta arată le-a arătat urmăritorilor ei de pe rețelele sociale. A făcut senzație și la Grădina Zoologică. „Hola chiquita„, a fost mesajul Denisei la o poză făcută lângă o girafă. Tânăra superbă care îi poate deveni noră lui Cristi Borcea este alintată de fanii ei „Regina din Timişoara”.

Reclamă

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Cum se tachinează fiul lui Cristi Borcea cu tânăra care i-a sucit minţile

S-a aflat cum se tachinează fiul lui Cristi Borcea cu tânăra care i-a sucit minţile. Angelo Borcea tocmai a împlinit 20 de ani şi se relaxează, în vacanţă, cu iubita lui. Denisa este cea care ar putea deveni prima noră a fostului patron de la Dinamo.

Tânăra din Timișoara s-a cunoscut deja cu părinţii lui Angelo şi au apărut zvonuri că ar putea urma o nuntă.

Reclamă 4 / 0/3

În luna iunie, fiul lui Cristi Borcea s-a dus alături de iubită în Halkidiki. Angelo a postat o imagine alături de tânăra cu care este de mai mult timp într-o relaţie, moment în care au început tachinările.

Sunt mai bronzată în realitate„, i-a transmis Denisa.

Ai vrea tu să fii ca mine„, i-a răspuns imediat Angelo.

Iubita lui Angelo Borcea a postat apoi o fotografie la piscină. A avut o apariţie de senzaţie şi a fost remarcată imediat de urmăritorii ei de pe Instagram.

Încă lucrezi la bronz?„, a fost întrebată de Angelo. „Nu, că stau bine şi pe bronz„, i-a răspuns Denisa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” Vezi toate știrile
Citește și