Închide meniul

Tânărul din Iași a izbucnit în plâns, după ce s-a mutat în casa cumpărată de Cătălin Moroșanu

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2020, 10:09

Reclamă
Tânărul din Iași a izbucnit în plâns, după ce s-a mutat în casa cumpărată de Cătălin Moroșanu

Facebook Cătătin Moroșanu

Cătălin Moroșanu i-a luat o casă lui Sergiu

Sergiu și familia sa s-au mutat astăzi în casa cea nouă cumpărată de Cătălin Moroșanu. Cu lacrimi în ochi, Sergiu i-a mulțumit lui Cătălin Moroșanu, dar și celorlalți care au contribuit cu bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu îmi vine să cred… Le mulțumesc mult tuturor celor care m-au ajutat, le sunt recunoscător toată viața. Las totul în urmă și mă mut în casa mea”, a spus Sergiu, conform celor de la bzi.ro.

Sergiu a dezvăluit ce se va întâmpla cu vechea casă

Sergiu mai spune că vechea casă va rămâne fratelui său. Sergiu, soția sa și cei 3 copii, trăiau într-o încăpere de 6 metri pătrați.

Nu am ce să iau… Câteva haine și alimente ce am primit de la oameni… atât…Casa în care am stat o voi lăsa unui frate de-al meu… Poate va reuși el să o termine…”, a mai spus Sergiu.

Cătălin Moroșanu i-a cumpărat casă "călărețului" din Iași

Cătălin Moroșanu i-a dus mai întâi provizii bărbatului care, pentru a-și vedea copilul, nu a mai ținut cont de regulile impuse de autorități în timpul stării de urgență. S-a oferit să facă mai mult decât atât și i-a cumpărat o casă.

Reclamă
Reclamă 4

"Pentru că mi-am dorit să vă ofer informații concrete, pot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor. O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente", a anunțat Moroșanu pe rețelele de socializare.

Deoarece locuința a costat numai 37.000 de euro, Moroșanu i-a oferit "călărețului" diferența din suma donată.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și