Închide meniul

Tatăl lui Marian Cozma trăiește un coșmar! Ce dramă i-a lovit din nou familia: “Dacă nu-i aveam pe ei, muream”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 februarie 2021, 6:17 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Tatăl lui Marian Cozma trăiește un coșmar! Ce dramă i-a lovit din nou familia: “Dacă nu-i aveam pe ei, muream”

Pro Sport

Petre Cozma trăiește o nouă dramă

Îndurerat de mai bine de 12 ani, Petre Cozma își plânge și acum fiul. "Păsărilă" era vedetă în naționala de handbal a României, un pivot desăvârșit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petre Cozma, probleme medicale grave

„După moartea lui Marian, ne-am distrus medical. Eu, dar și soția. Ea a început să aibă probleme cu auzul, iar eu, de supărare, am dat în diabet. Ușor, usor, boala asta mi-a tocat sănătatea. De câteva luni din cauza asta am ajuns să merg doar cu ajutorul cârjelor și fac un tratament cu câte 12 pastile pe zi”, a declarat Petre Cozma pentru Pro Sport.  

Petre Cozma are o școală de handbal unde ajută copii 

Marian Cozma a fost ucis la numai 26 de ani. Fostul handbalist al naționalei a fost înjunghiat în inimă într-o discotecă din Ungaria. Tatăl lui mai găsește acum un singur lucru care îi alină durerea.  

„Am fost pe la o grămadă de doctori, dar lucrurile sunt clare. Voi merge doar cu ajutorul cârjelor. Sper să nu ajung în scaun cu rotile. Familia îmi dă forță să continui viața asta și dacă nu îi aveam pe copiii mei de la sală, cred că muream.

Chiar dacă merg în cârje…mă chinui să mă duc la sală ca să-mi coordonez grupele de la handbal. Dacă nu merg să-mi văd copilașii jucând, mor…Nenorociții ăia din Ungaria, care mi l-au omorât pe Marian, ne-au distrus pe toți din familia mea”, a mai spus Petre Cozma.  

Reclamă

Marian Cozma juca pentru MKS Veszprem, în Ungaria. În același oraș și-a găsit și sfârșitul. El se afla în discotecă ca să sărbătorească nașterea copilului unuia dintre colegii săi.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și