Închide meniul

"Tati, nu mai iau mașina!" Telefonul care i-a salvat viața fetei de 15 ani care a sărit în fata metroului la Dristor: "Soarta a depins de alegerea asta"

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2021, 18:58

"Tati, nu mai iau mașina!" Telefonul care i-a salvat viața fetei de 15 ani care a sărit în fata metroului la Dristor: "Soarta a depins de alegerea asta"

Captură Youtube

Incident grav la metroul din Bucureşti

  • Gest superb făcut de fiul fostului internaţional
  • Detalii inedite oferite de Dănuţ Lupu

Fostul internaţional român a dezvăluit detalii impresionante. Dănuţ Lupu urma să se vadă cu Răzvan la scurt timp după incidentul de miercuri. Copilul său a decis să îşi lase maşina acasă pentru că nu avea unde să parcheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Dănuţ Lupu a salvat o adolescentă la metrou

"Da, mă bucur că a avut curajul şi tăria să facă acest lucru. Oricum el e un băiat curajos de felul lui. Soarta a fost că eu l-am sunat să mă văd cu el şi mi-a spus: 'Tati, nu mai iau maşina că nu prea mai găsesc loc de parcare. Vin cu metroul!'. Până la urmă soarta fetei a depins de alegerea lui de a merge cu metroul. 

Poate fata aia a avut norocul ca el să vină cu metroul. Dacă venea cu maşina…nu ştiu dacă fata aia mai trăia", a declarat Dănuţ Lupu în exclusivitatea pentru AS.ro.

Reclamă

Răzvan are 33 de ani şi îşi va sărbători ziua de naştere chiar în această lună. Băiatul celui care a câştigat titlul atât cu Dinamo, cât şi cu Rapid, a declarat că gestul de la metrou a fost cel mai frumos cadou pe care şi l-a făcut.

Fata de 15 ani, salvată de fiul lui Dănuţ Lupu, este internată în spital

Potrivit observatornews.ro, tânăra de 15 ani este acum in stare stabilă şi nu a suferit traume fizice. Este internata la Spitalul Obregia și urmează să treacă printr-un consult psihiatric. Surse medicale spun că și în trecut a mai avut tentative de suicid.

Reclamă

"Metrorex informează că, la stația de metrou Dristor 1, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă", a fost comunicatul oficial.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Andone l-a vizitat pe Dănuț Lupu în închisoare și nu s-a ferit de cuvinte
Extra • 8 mart., 19:07
Ioan Andone l-a vizitat pe Dănuț Lupu în închisoare și nu s-a ferit de cuvinte: „Bă, Dane! Nu poți să mai faci prostii”
Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal
Extra • 8 mart., 17:55
Dănuț Lupu, inculpat într-un alt dosar penal! Lovitură imensă pentru fostul internațional, care a primit aviz pentru eliberare
Cum arată soţia lui Dănuţ Lupu. Imagini rare cu Mihaela
Extra • 8 mart., 10:13
FOTO
Cum arată soţia lui Dănuţ Lupu. Imagini rare cu Mihaela, femeia cu care este căsătorit de mai bine de 35 de ani!
Echipa cu care va semna Dănuţ Lupu imediat ce va ieşi din închisoare
Fotbal • 7 mart., 18:37
Echipa cu care va semna Dănuţ Lupu imediat ce va ieşi din închisoare: „Ne rezolvăm o necesitate”
Dănuţ Lupu, eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanţei
Extra • 7 mart., 16:12
Dănuţ Lupu, eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanţei