Închide meniul

"Tăticul călăreț” se angajează! Unde l-a ajutat Moroșanu să se angajeze pentru a-și întreține familia

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 16 aprilie 2020, 9:24

"Tăticul călăreț” se angajează! Unde l-a ajutat Moroșanu să se angajeze pentru a-și întreține familia

Facebook Moroșanu

Moroșanu îl ajută pe Sergiu

După ce a primit o casă și 5000 de euro din partea lui Moroșanu, Sergiu a fost ajutat să se angajeze de luptătorul din Iași. Cătălin a reușit să îi schimbe viața total acestuia, cu ajutorul oamenilor care îl admiră și l-au ajutat cu acest caz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a strâns o sumă impresionantă din donații, Moroșanu i-a cumpărat o casă lui Sergiu, în care acesta s-a mutat cu familia sa. Mai mult, i-a lăsat în cont și 5000 de euro, bani care îi vor ajunge o perioadă de timp.

Chiar și așa, Sergiu continuă să facă eforturi pentru a-și susține familia. Acesta a fost la un interviu de angajare la Apa Vital, o firmă din Iași ce oferă servicii de alimentare cu apă, canalizare şi epurare, și așteaptă telefonul acestora pentru a începe serviciul.

În așteptarea sărbătorilor de Paște, Sergiu și-a zugrăvit casa primit cadou, atât pe interior cât și pe exterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și