Închide meniul

"Taxa Covid" a stârnit furie printre clienţi. "Este un furt". Cum s-a ajuns să se plătească sume astronomice pentru o cafea!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 5:34

"Taxa Covid" a stârnit furie printre clienţi. "Este un furt". Cum s-a ajuns să se plătească sume astronomice pentru o cafea!

Profimediaimages

O cafea a ajuns să coste 9 euro în Veneţia

La o cafenea din Piaţa San Marco s-a plătit o sumă uriaşă pentru un cappuccino şi un suc. Nota de plată l-a şocat pe cel care a aflat că trebuie să plătească nu mai puţin de 21 de euro (n.r. 101 lei).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preţuri uriaşe după redeschiderea cafenelelor

Clientul s-a considerat înşelat şi le-a povestit jurnaliştilor prin ceea ce a trecut.

"Am vrut să bem stând în picioare, dar am fost invitaţi să ne aşezăm la o masă din cauza restricţiilor. Totuşi, nimeni nu ne-a spus că aşa preţurile sunt de trei ori mai mari. Nu ne-am fi imaginat niciodată că o să plătim peste 20 de euro. Este un furt!", a reacţionat clientul unei cafenele pentru Corriere della Sera.

Preţurile de la bar diferă de cele care trebuie plătite pentru consumaţia de la masă. Din cauza restricţiilor de distanţare socială, un suc a ajuns astfel să coste 12 euro, iar un cappuccino 9 euro. În mai multe restaurante din Italia se aplică ceea ce clienţii numesc "taxa Covid".

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și