Închide meniul
Foto

„Te iubesc”. Anamaria Prodan nu vrea să-l facă uitat pe Laurențiu Reghecampf, chiar dacă procesul de divorț este pe punctul de a începe!

De Antena Sport
Publicat: 1 februarie 2022, 10:48

Anamaria Prodan se pregătește pentru prima înfățișare în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf. După șapte luni de la "nunta de argint", cei doi sunt gata să își facă apariția la Judecătoria Buftea. Pe 7 februarie începe, în mod oficial, despărțirea. Antrenorul Universității Craiova este deja într-o altă relație, cu amanta Corina Caciuc, cea care este însărcinată și urmează să nască la începutul lunii mai.

Reclamă
Colaj cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și Anamaria Prodan

Amanta lui Laurențiu Reghecampf, lovitură în instanță pentru Anamaria Prodan

Colaj cu Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și Anamaria Prodan / Colaj Instagram

Chiar dacă l-a atacat în termeni duri pe soțul ei, Anamaria Prodan nu îl „reneagă” pe cel cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani. Dovadă o reprezintă ultima imagine postată pe rețelele sociale de vedetă.

Reclamă

Anamaria Prodan, cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf la vedere

Agentul de jucători s-a pozat zâmbind, iar în prim plan apare tatuajul pe care și l-a făcut cu inițialele lui Laurențiu Reghecampf. „Te iubesc„, a fost mesajul care a însoțit postarea.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

De altfel, Anamaria Prodan a și anunțat că nu vrea să renunțe la tatuajele pe care le are cu soțul ei. Agentul de jucători are chipul lui Reghecampf, pe spate, și s-a mândrit mereu cu alegerea făcută. Chiar dacă va divorța, a găsit totuși soluția salvatoare.

(Cosmin Natanticu: Ce reprezintă tatuajele tale?) Laurențiu Reghecampf… ‘L.R.’. O să le păstrez toată viața. Fiul meu e Laurențiu Reghecampf, acesta este norocul meu.

Eu în toată casa, i-am făcut surpriză soțului meu până să plece de acasă… am stat trei luni în România pentru că mă ruga să stau aici. Să nu vin în Dubai că e pandemie. Și să stau în România să termin casa. Peste tot este sculptat ‘L.R, Laurențiu Reghecampf’. Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus lui fiul meu același nume„,, a declarat Anamaria Prodan, la podcastul lui Codin Maticiuc și Cosmin Natanticu.

Citește și:

Tatuajul uriaș pe care îl are pe spate și care îl înfățișează pe Laurențiu Reghecampf, Bebeto (Laurențiu Reghecampf Jr.) și cele două fiice pe care le are din prima căsătorie, Sarah și Rebecca.

La finalul anului trecut, Anamaria Prodan le-a declarat „război” lui Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc. A făcut plângere penală la poliție după ce tehnicianul Universității Craiova ar fi transferat sume uriașe de bani în conturile amantei. S-a deschis un dosar penal și se fac cercetări.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea