Închide meniul
Foto

„Te iubesc! Eşti cel mai bun!” Anamaria Prodan, mesaj incredibil pentru un bărbat celebru cu care şi-a petrecut nopţile, în plin scandal de divorţ cu Reghecampf: „Ştii că sunt unică”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 decembrie 2021, 9:37

„Te iubesc! Eşti cel mai bun!” Anamaria Prodan, mesaj incredibil pentru un bărbat celebru cu care şi-a petrecut nopţile, în plin scandal de divorţ cu Reghecampf: „Ştii că sunt unică”

Anamaria Prodan, mesaj pentru Cătălin Botezatu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este în plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, însă trece peste durere cu ajutorul prietenilor adevăraţi. Iar Cătălin Botezatu se numără printre ei. Cei doi chiar s-au distrat împreună cu alţi prieteni la petrecerile de lux din Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu sunt unică şi vrea să îţi zic „La Mulţi ani!„, a scris Anamaria Prodan, cu o întârziere de câteva zile. De asemenea, la mesajele din hastag-urile folosite la postare sunt elocvente: „Te iubesc!” sau „Eşti cel mai bun!

Cătălin Botezatu, dezvăluiri incredibile despre Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu au divorţat oficial, însă cei doi au luat-o pe drumuri separate. Laurenţiu Reghecampf nu ezită să se afişeze cu amanta, în timp ce Anamaria Prodan a preferat să păstreze discreţia când vine vorba de altă relaţie.

Cătălin Botezatu, un om apropiat atât de Anamaria Prodan, cât şi de Laurenţiu Reghecampf, a făcut dezvăluiri incredibile despre soţia antrenorului de la Universitatea Craiova.

Reclamă

Acesta a lăsat să se înţeleagă, într-o declaraţie acordată, că Anamaria Prodan nu duce lipsă de un bărbat în viaţa ei. Mai mult, Botezatu e de părere că Anamaria Prodan va trece cu uşurinţă peste divorţul de Reghecampf.

Citește și:

Are Anamaria Prodan amant?

„Asta este viața. Anamaria este o femeie deșteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari și îmi sunt prieteni. Cu siguranță își vor găsi echilibrul și vor depăși. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubești este greu să depășești momentul atât de ușor, dar asta este. Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, știu, mi s-a întâmplat și mie”, a spus Cătălin Botezatu într-o emisiune TV, conform libertatea.ro.

Anamaria Prodan a anunţat că se va mărita

Chiar şi Anamaria Prodan a spus că va încerca să îşi refacă viaţa cât mai repede, după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat-o că vrea să îşi încheie căsnicia pentru a putea fi alături de Corina Caciuc, cea care urmează să îi dăruiască un copil.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan e convinsă că-şi va găsi din nou jumătatea, cât mai curând posibil. Resemnată că nu-l mai poate întoarce din drum pe Reghe, Anamaria Prodan spune că va încerca să-și vadă de viața ei și nu are nici un dubiu că va întâlni bărbatul perfect în cele din urmă.

„Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers. Nu am văzut pe nimeni în toți acești ani. Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure, zâmbete și coate când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie’, a mărturist Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și