Închide meniul
Foto

„Te iubesc!” Mihaela, fosta soţie a lui Cristi Borcea, în culmea fericirii. Borcea, dat uitării

Publicat: 9 septembrie 2022, 13:27

„Te iubesc!” Mihaela, fosta soţie a lui Cristi Borcea, în culmea fericirii. Borcea, dat uitării

Mihaela, alături de Cristi Borcea, fostul său soţ

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

  • Mihaela Borcea este în culmea fericirii
  • Ce cadou a primit fosta soţie a lui Cristi Borcea

Mihaela, fosta soţie a lui Cristi Borcea, în culmea fericirii. Are o relaţie perfectă cu Sorin Rap, actualul său partener, care nu ezită să o răsfeţe ori de câte ori are ocazia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea şi-a serbat ziua de nume. Fosta soţie a lui Cristi Borcea este mai fericită ca niciodată. A primit, de la iubitul său, un superb buchet de trandafiri.

Mihaela, fosta soţie a lui Cristi Borcea, în culmea fericirii

Mihaela Borcea s-a mândrit cu cadoul primit pe reţelele de socializare. A făcut şi cea mai frumoasă declaraţie de dragoste cu putinţă.

Reclamă

„Te iubesc”, a scris Mihaela Borcea, alături de imaginea cu ea şi de mai multe inimioare.

Reclamă

Mama lui Cristi Borcea a ajutat-o pe Mihaela Borcea să îi dea o lovitură decisivă Valentinei Pelinel

Mama lui Cristi Borcea a ajutat-o pe Mihaela Borcea să îi dea o lovitură decisivă Valentinei Pelinel, care ar fi vrut să o scoată pe prima soţie a soţului său din afacerile familiei.

Una dintre marile mize ar fi fost ca Mihaela Borcea să nu mai aibă nicio implicarea în afacerea de pe litoral. Mai mult, Mihaela Borcea nu numai că nu a ieşit din afacerile familiei, ci şi-a asigurat implicarea pentru o lungă perioadă.

Astfel, după cum anunţă ziuaconstanta.ro, Mihaelei Borcea i s-a prelungit mandatul de administrator unic pe care îl avea la firma lui Cristi Borcea de la data de 5 februarie 2023, la data de 5 februarie 2027.

Reclamă 4 / 0/3

Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului”, susţine sursa citată.

Elena Borcea, în calitate de acţionar majoritar al firmei care administrează hotelul de pe litoral, a luat decizia să îi prelungească fostei sale nurori mandatul de administrator unic al hotelului de pe litoral până în 2027, scrie playtech.ro.

Astfel, Borcea nu dorit să o scoată pe Mihaela din administrarea afacerilor, iar Valentina şi prima soţie a omului de afaceri lucrează împreună.

Cel mai elocvent exemplu este hotelul de pe litoral, acolo unde atât Valentina Pelinel, cât şi Mihaela Borcea sunt implicate. Oficial, Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea se înţeleg perfect şi nu ar fi fost nicio preblemă între ele.

Mihaela Borcea a rupt tăcerea după ce Valentina Pelinel a vrut să îi dea lovitura decisivă

În cadrul unui interviu, Mihaela Borcea a vorbit despre cât de important este hotelul de pe litoral pentru ea.

Momentan sunt aici. Palm Beach este prioritar, printre altele. Suntem aici veterani, de când nu era nimic în zona, noi, echipa noastră, am ridicat foarte mult zona și avem turiști fideli, care au urmărit de-a lungul timpului evoluția noastră, an de an, vin aici nu se despart de noi. Sunt îndrăgostiți de stațiunea Olimp, de resort în sine. Alături de o echipă puternică nu puteam fi și noi decât la fel de puternici„, a spus Mihaela Borcea pentru click.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală
Diverse • 27 mart., 16:54
FOTO
Mihaela Borcea a lăsat totul în urmă și a luat o decizie radicală! Fiica Melissa îi este alături
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere