Închide meniul
Foto

„Te iubesc!” Tânăra superbă care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu întoarce toate privirile: „Cea mai fină şi mai delicată”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2023, 18:46

Reclamă
„Te iubesc!” Tânăra superbă care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu întoarce toate privirile: „Cea mai fină şi mai delicată”

Ilie Dumitrescu a avut o rela'ie de iubire cu Teodora Vochin

Colaj Instagram

Tânăra superbă care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu întoarce toate privirile. Este vorba de Teodora Vochin, fiica lui Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câţiva ani, frumoasa Teodora Vochin a avut o relaţie cu Ilie Dumitrescu. La acel moment, această ştire a făcut vâlvă în presă, având în vedere diferenţa de vârstă de 25 de ani.

Tânăra superbă care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu întoarce toate privirile

Teodora Vochin a plecat din România şi lucrează ca stewardesă. Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu a rămas o persoană extrem de activă pe reţelele de socializare, iar fanii săi sunt în delir.

„Te iubesc!” , „Cea mai fină şi delicată” sau „Superbă” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Teodora Vochin pe reţelele de socializare.

Într-un interviu acordat în trecut pentru antenastars.ro, Teodora Vochin a recunoscut că tatăl său a fost deranjat de relaţia pe care a avut-o cu Ilie Dumitrescu. Aceasta a recunoscut că a fost o greşeală. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU TEODORA VOCHIN)

Reclamă

„Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât.

Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine„, a spus, în trecut, Teodora Vochin pentru antenastars.ro.

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu! Ce nu mai mănâncă de 7 ani

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Fostul internaţional a dezvăluit că nu mai mănâncă de ani buni carne. De asemenea, ajuns la 54 de ani, Ilie Dumitrescu este atent şi când vine vorba de băuturi.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a renunţat că mai mănânce carne de 7 ani de zile. Dezvăluirea a fost făcută de fostul internaţional român anul trecut.

„Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume„, a spus Ilie Dumitrescu într-un interviu acordat anul trecut pentru okmagazine.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu Vezi toate știrile
Citește și