Închide meniul
Foto

„Te rog să pleci şi nimănui nu spune, că sufletul meu doar atâta vrea!” Anamaria Prodan, mesaj fără precedent în plin scandal cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta sa: „Pune-mi puțin noroc”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2021, 9:45

„Te rog să pleci şi nimănui nu spune, că sufletul meu doar atâta vrea!” Anamaria Prodan, mesaj fără precedent în plin scandal cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta sa: „Pune-mi puțin noroc”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Poezia postată de Anamaria Prodan este una extrem de emoţionantă. De asemenea, în contextul divorţului cu scandal de Laurenţiu Reghecampf, versurile postate de Anamaria Prodan pot fi interpretate şi ca un mesaj pentru soţul său. Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze de Anamaria Prodan pentru a continua relaţia cu amanta sa, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poezia postată de Anamaria Prodan

„Dorință într-o gheată ..
Să nu te sperii, Moşule, prea tare
Când vei veni la uşa mea, tiptil!
Chiar dacă ghetele au număr mare,
Să ştii că eu, în suflet, sunt copil.

În mine, încă, se mai bucură copilul
De orice dar, oricât ar fi de mic.
De multe ori eu ți-am furat profilul
Şi-am dăruit, dar ştii ce vreau să zic…

În gheata dreaptă pune-mi sănătate
Şi, de-o să vezi că mai rămâne loc,
Pune-mi puterea de-a trece prin toate
Zâmbind, şi-n plus, pune-mi puțin noroc!

În gheata stângă, nu mai ai ce-mi pune
Fiindcă acolo e inima mea,
Te rog să pleci şi nimănui nu spune
Că sufletul meu doar atâta vrea!”

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf: „Are un declin cumplit”

Anamaria Prodan nu ratează niciun moment să-l facă praf pe Laurenţiu Reghecampf. Vedeta s-a decis să facă noi dezvăluiri absolut incendiare în scandalul divorţului şi a dat de pământ pur şi simplu cu antrenorul. Mai mult, nici Corina Caciuc, iubita lui Reghe, nu a scăpat de vorbele grele ale Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan îl face praf pur şi simplu pe Laurenţiu Reghecampf. Vedeta spune că actualul ei soţ a decăzut enorm din momentul în care a decis să-şi părăsească familia şi să îşi refacă viaţa alături de Corina Caciuc.

„Ei trebuie sa se uite doar la omul Reghe care a jucat Champions League şi care îşi diviniza familia şi copiii pe care azi a uitat cum arată. Ca să ajungi ca bărbat să te râdă o ţară întreagă şi să nu au cum să mergi la restaurant că îţi cunosc toţi faţa care atârnă de braţul tău rupt… e jenant, pentru viață în general. Noi trăim în picioare. Nu vom putea sa trăim niciodată lângă bordură. De astăzi gata.

Reclamă 4 / 0/3

Această lume nu ne aparține noua! Îi urez bafta în acest cumplit declin. Sper la bătrânețe să primească un pahar de apă. Sau sa se mai poata uita în ochii jucătorilor acestei ţari, a patronilor, a președinților etc! Sper ca toți acești oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viață. Noi am mers mai departe cum a spus băiețelul meu superb Laurentiu Jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găsește’‘, a tunat Anamaria Prodan, conform realitateasportivă.net.

Recomandări
  • Anamaria Prodan a posta o poezie pe reţelele de socializare
  • Mesaj cu subînţeles pentru Reghecampf şi amanta sa

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și