Închide meniul
Foto

„Ți-am văzut logodnica pe Facebook. Drăguță, tânără!” Ilie Năstase, apariţie de zile mari la Paris: „Da, e tânără!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 19:14

„Ți-am văzut logodnica pe Facebook. Drăguță, tânără!” Ilie Năstase, apariţie de zile mari la Paris: „Da, e tânără!”

hepta

Ilie Năstase

Ilie Năstase a avut un dialog savuros cu Jan Kodes, unul dintre rivalii săi din anii ’70. Cei doi s-au întâlnit la actuala ediţie de la Roland Garros, iar cehul l-a şluat imediat în primire pe „Nasty”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jan Kodes stă cu ochii pe activitatea lui Ilie Năstase pe reţelele de socializare. „Ți-am văzut logodnica pe Facebook. Drăguță, tânără„, i-a spus Kodes la Paris lui Năstase, fără să ştie că aceasta era Ioana, soţia sa.

Ilie Năstase, răspuns savuros pentru Jan Kodes

E soția, Ioana, și are 45 de ani. Da, e tânără„, a fost răspunsul lui Năstase, conform gsp.ro. Acesta a mers să vadă meciurile de la Roland Garros împreună cu Ioana, deşi cei doi au luat în calcul varianta divorţului.

Ilie şi Ioana Năstase s-au cununat religios în vara anului trecut. Naşii le-au fost Ciprian Marica şi soţia lui. Fostul campion de la Roland Garros (1973) şi US Open (1972) a mai fost căsătorit cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt. La începutul acestui an, Ioana Năstase l-a acuzat pe Ilie Năstase de violenţă.

„Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia”, spunea Ioana, la momentul respectiv.

Reclamă

Acesta a depus actele de divorţ, însă se pare că cei doi sunt dispuşi să îşi mai ofere o şansă.

Ioana Năstase a dezvăluit ce scrie în contractul prenupţial semnat

Continuă scandalul dintre Ioana Năstase şi Ilie Năstase. Soţia fostului mare jucător de tenis a depus actele de divorţ după ce l-a acuzat pe acesta de violenţă domestică. Acum aşteaptă decizia judecătorului.

Cu 30 de ani mai tânără, Ioana a dezvăluit că este în continuare într-o relaţie bună cu Ilie Năstase. Cei doi nu se feresc să se întâlnească în public. Mai mult, au fost surprinşi în Bucureşti, plecând cu maşina spre complexul Stejarii, acolo unde locuieşte momentan fostul lider mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Lucrurile între mine şi Ilie au rămas la fel. Nu m-am gândit la varianta de a mă împăca cu el şi de a relua relaţia ca soţ şi soţie, însă am decis, la insistenţele lui, să avem o relaţie de prietenie. Am acceptat, am iertat, mai ales că suntem în post. Am făcut-o pentru sufletul meu, mai mult. După ce am depus cererea de divorţ, lui i-a părut rău şi m-a sunat.

M-a rugat să-l iert, iar eu i-am spus că tot ce îmi doresc este să nu mai fie violent. A fost o primă condiţie. El a conştientizat că a greşit şi mi-a promis de nenumărate ori că nu va mai fi violent„, a declarat Ioana Năstase pentru Click.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și