Închide meniul

Titi Aur a răbufnit după scenele violente din trafic şi cere pedeapsa radicală: „Să se umble și la permis: anularea permisului. Mai vii o dată la examen peste doi ani”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2022, 13:29

Titi Aur a răbufnit după scenele violente din trafic şi cere pedeapsa radicală: „Să se umble și la permis: anularea permisului. Mai vii o dată la examen peste doi ani

Titi Aur a răbufnit după scenele violente din trafic

Automarket

„Din păcate, asistăm din ce în ce mai des la tot felul de faze incredibile, eu aș spune că dacă n-au reușit să se omoare în accidente de circulație, au început să se omoare cu pumnii. Probabil că au această frustrare, ca n-au reușit să se omoare unii pe alții, invocând de fiecare dată: nu avem autostrăzi, e prea aglomerat, cineva e vinovat, guvernul, oricine, și noi trebuie să ne omorâm unii pe alții și dacă nu reușim, cum spuneam, în accidente de circulație, hai să ne batem cu pumnii, poate cu cuțitele, pistoalele…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arată gradul de civilizație, dar ce e mai grav e faptul că cei care au ajuns să facă astfel de scene, să se bată efectiv, sunt cei care conduc mașini. Și mașina vreau să amintesc că este o armă. În cazul în care nu o folosești cum trebuie sau în cazul în care o folosești intenționat, pentru a te răzbuna, pentru a face rău, mașina este o armă.

Titi Aur: Să se umble și la permis: anularea permisului

Acum câțiva ani, în Franța, a fost un mare atentat făcut cu o mașină, când au murit foarte mulți oameni. Mașinile sunt foarte periculoase și cred că nu ar trebui date pe mâna unor astfel de oameni. Adică, faci așa ceva, să ți se anuleze permisul de conducere, pe motivul că nu te poți controla și dacă nu te poți controla ca să nu te iei la bătaie și să scoți ochii unul la altul, aproape sigur nu te vei controla nici când ești la volan și poți să omori pe alții complet nevinovați – pe tine, pe familia ta și pe alții.

Eu aș face propunerea ca în astfel de cazuri să se umble și la permis: anularea permisului. Mai vii o dată la examen peste doi ani, pentru că, încă o dată spun, dacă nu te poți controla, nu ai ce să cauți la volan”, a spus Aur, citat de digi24.ro.

Actele de violenţă au apărut din ce în ce mai des în traficul de pe Valea Prahovei, unde, după ore de stat pe loc, oamenii au răbufnit, existând violenţe între şoferi.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
21
apr.
23:30
Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico
21
apr.
23:13
EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile”
21
apr.
22:27
VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii
21
apr.
21:57
„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”
21
apr.
21:55
Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!”
21
apr.
21:23
Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă
21
apr.
21:17
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!”
Vezi toate știrile
Citește și