Închide meniul

Top 10 al celor mai bogate soţii şi iubite de fotbalişti din lume. Au strâns averi uriașe de-a lungul timpului. Cine e pe primul loc

Antena Sport Publicat: 1 martie 2021, 16:17

Reclamă
Top 10 al celor mai bogate soţii şi iubite de fotbalişti din lume. Au strâns averi uriașe de-a lungul timpului. Cine e pe primul loc

Profimedia

Topul celor mai bogate iubite de fotbalişti

Femeile din topul de mai jos și-au câștigat singure averea. Unele dintre ele au strâns la fel de mulți bani ca partenerii lor.  Pop star, prezentatoare sau chiar autoare, iubitele fotbaliștilor au făcut de toate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

1. Victoria Beckham, 360 milioane de lire sterline

Victoria Beckham a fost parte din celebra trupă "Spice Girls" care a luat cu asalt lumea muzicii în urmă cu 20 de ani. În prezent, ea deține un brand personalizat de haine. Afacerea Victoriei a fost însă afectată grav de pandemia de Covid-19.

2. Shakira, 220 de milioane de lire sterline

Shakira are o avere estimată la 220 de milioane de lire sterline. În comparație, soțul ei, Gerard Pique, se laudă cu numai 30 de milioane. Shakira a vândut peste 80 de milioane de albume în toată lumea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Reclamă

3. Coleen Rooney, 14 milioane de lire sterline

Soția lui Wayne Rooney a scris rubrici de modă pentru reviste celebre precum OK! sau Closer, după care a devenit autoare de cărți pentru copii. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney)

4. Georgina Rodriguez, 7 milioane de lire sterline

Georgina se laudă cu 24 de milioane de urmăritori pe Instagram. Prin urmare, iubita lui Cristiano Ronaldo este foarte implicată în lumea marketingului.

Reclamă 4 / 0/3

Georgina a semnat recent un contract cu compania italiană Yamamay, care produce costume de baie. Ea a apărut recent într-o ședință foto incendiară.

5. Perrie Edwards, 6 milioane de lire sterline

Perrie Edwards a devenit faimoasă la X Factor 2011, unde s-a remarcat în grupul Little Mix. Trupa acționează individual pe piața muzicii din anul 2018. Iubita lui Alex Oxlade Chamberlain a adunat 6 milioane de lire sterline până acum.

6. Christine Lampard, 5 milioane de lire sterline

Christine își făcea proprii bani cu mult înainte să-l cunoască pe Frank Lampard. Ea este prezentatoare TV și a găzduit mai multe emisiuni de-a lungul timpului. 

7. Oriana Sabatini, 4 milioane de lire sterline 

Oriana este iubita lui Paolo Dybala, starul lui Juventus. Ea este o cântăreață faimoasă în America de Sud.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by の 尺 ノ ム 刀 ム (@orianasabatini)

8. Wanda Icardi, 3 milioane de lire sterline

Wanda este o vedetă în toată regula. Ea este o cunoscută personalitate TV, model și impresar de fotbal. Are 7,4 milioane de contul ei de Instagram. Iubita lui Mauro Icardi deține în prezent o gamă personalizată de produse cosmetice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

9. Abbey Clancy, 2,5 milioane de lire sterline

Abbey Clancy este un cunoscut model și iubita lui Peter Crouch. A a fost prezentatoarea show-ului  Britain's Next Top Model timp de 12 ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABBEY CLANCY (@abbeyclancy)

10. Helen Flanagan, 2 milioane de lire sterline

Helen este iubita lui Scott Sinclair. Ea este în prezent gravidă cu cel de-al treilea copil. Helen și Sinclair formează un cuplu din 2009. Helen Flanagan este actriță. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Flanagan (@hjgflanagan)

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A Vezi toate știrile
Citește și