Închide meniul
Foto

„Toţi suntem câştigători”! O poză postată de Paige Spiranac, „cea mai sexy femeie în viață”, i-a făcut pe fani să se entuziasmeze

Reclamă

Publicat: 10 mai 2023, 18:56

„Toţi suntem câştigători”! O poză postată de Paige Spiranac, „cea mai sexy femeie în viață”, i-a făcut pe fani să se entuziasmeze

Paige Spiranac

Paige Spiranac a jucat golf profesionist / Instagram

O poză postată de Paige Spiranac pe Twitter i-a făcut pe numeroşi fani ai vedetei să se entuziasmeze. „Toţi suntem câştigători”, a comentat cineva, aprobat de alţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paige Spiranac a fost desemnată anul trecut „Cea mai sexy femeie în viață” de către Maxim Magazine.

„Toţi suntem câştigători”! Poza-cadou postată de Paige Spiranac

Paige Spiranac a postat pe contul ei de Twitter o poză sexy. În postarea respectivă ea îi felicita pe doi fani pentru câștigarea concursului ei Augusta. Premiul era o rundă de golf gratuită cu ea pe un teren de top.

Felicitări lui Ralph și Dan pentru câștigarea concursului Augusta! Dar nu vă faceți griji dacă nu ați câștigat, deoarece organizăm un alt concurs pentru PGA!”, a scris Paige Spiranac.

Toți suntem câștigători după (n.r.: poza) aceasta, Paige…”, a reacţionat imediat cineva.

Reclamă

Cine a câștigat, Tată? Aham, cred că toți am făcut-o, fiule”, a comentat altcineva, potrivit thesun.co.uk.

Frumusețe clasică”, a reacţionat un alt bărbat.

Felicitări pentru ochii mei”, a scris un alt bărbat.

Reclamă 4 / 0/3
Poza postată de Paige Spiranac, care i-a făcut pe bărbaţi să se entuziasmeze / Twitter
Poza postată de Paige Spiranac, care i-a făcut pe fani să se entuziasmeze / Twitter

Paige Spiranac a vrut să facă un gest umanitar, dar a fost refuzată dintr-un motiv incredibil

Fosta jucătoare profesionistă de golf, Paige Spiranac a vrut să facă un gest caritabil pentru mai mulți copii din familii sărace. Vedeta și-a dorit să le pună la dispoziție cluburi de golf, dar a fost refuzată din cauza ipostazelor provocatoare în care se afișează public.

Paige Spiranac s-a retras din golf, dar participă la turnee de amatori și își câștigă popularitatea în mediul online. Ea a devenit cunoscută pentru modul în care se îmbracă atunci când practică acest sport. „Dacă tu joci, ar trebui să o faci în filmele pentru adulți!”, au criticat-o fanii.

„Mi-am dorit să ajut o fundație și să îi pun la dispoziție cluburi de golf gratuit. Mi-au scris înapoi și mi-au spus ‘Ne-am dori să facem asta, dar din cauza felului în care ești privită de membrii conducerii noastre, nu putem accepta ajutorul tău’.

Mi-aș dori să le ofer ceva acestor copii care nu au nimic, pentru că și eu, la rândul meu, am crescut fără să am nimic. Și nici măcar nu pot să-i ajut pe acești copii, din cauza decolteului meu.”, a afirmat Paige Spiranac, conform New York Post.

Paige Spiranac a răbufnit la adresa criticilor

Paige Spiranac a răbufnit la adresa criticilor care au acuzat-o că se îmbracă prea provocator. Femeia nu vrea să renunțe la stilul vestimentar nici în ruptul capului.

După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori.

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: ‘Este striperiță, face filme pentru adulți’. Iar eu sunt: ‘Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte”, a spus Paige Spiranac, într-un podcast, potrivit The Sun.

Reclamă

Paige Spiranac are peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram, peste 250.000 de abonați pe YoutTube și peste 400.000 de followeri pe Twitter. Ea are o avere de circa 3 milioane de dolari.

Recomandări
Citește și...

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și