Închide meniul

Tragedia momentului în România! O cunoscută vedetă şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 14:47

Este doliu în România. Unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de bix din ţara noastră şi-a pierdut viaţa într-un mod tragic. A murit după un accident rutier extrem de grav produs în Bucureşti, pe şoseaua Chitilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedia momentului în România

Dumitru Dobre era cunoscut publicului larg pentru rolul pe care l-a avut în filmul „Caisă”. Producţia fusese desemnată la Gala Premiilor Gopo drept cel mai bun film documentat din 2018. Dumitru Dobre se întorcea acasă, la orele prânzului, la volanul autoturismului său, împreună cu soția și un tânăr care se afla pe scaunul din dreapta.

Cu puţin timp înainte de a ajunge acasă, antrenorul ar fi virat spre stânga, a intrat pe contrasens și a intrat sub un TIR. Impactul a fost extrem de violent, iar antrenorul a murit. Soția lui Dumitru Dobre și pasagerul din dreapta au fost grav răniți. Ce trei au fost scoși dintre fiare de o echipă ISU şi au fost transportați de urgență la spital. Dumitru Dobre a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde medicii au încercat, fără succes, să-l readucă la viață, anunţă gandul.ro.

Antrenorul, devenit celebru după rolul dintr-un film

Se pare că principala ipoteză de lucru a polițiștilor Brigăzii Rutiere ar fi aceea că șoferului i s-a făcut rău la volan, mai spune sursa citată. Cunoscut în lumea boxului românesc drept unul dintre cei vechi antrenori, Dobre a pregătit sportivi încă dinainte de 1989, când a antrenat la Grivița Roșie. După Revoluţie, antrenorul a trecut pentru o perioadă pe la Rapid, după care a trecut la marea rivală, CSA Steaua București.

Dumitru Dobre a devenit cunoscut publicului larg din postura de antrenor al tânărului pugilist Cristian Pălcuie, poreclit „Caisă”, personajul principal al documentarului cu același nume, regizat de Alexandru Mavrodineanu. Documentarul în care Dobre a avut un rol consistent, a fost prezentat, în premieră mondială, la TIFF 2018. Pelicula a câștigat apoi premiul pentru cel mai bun film din secțiunea română la Astra Film Festival, iar un nou premiu a fost obţinut la Gala Premiilor Gopo, unde a fost desemnat cel mai bun documentar din 2018.

Reclamă

Filmul vorbește despre eforturile unui antrenor român care încearcă să scoată campioni din mai mulți copii proveniți din familii defavorizate și relația acestuia cu cel mai bun elev al său, în vârstă de 13 ani, poreclit „Caisă”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și