Închide meniul

Tragedie fără margini! Fiica unui cunoscut cuplu din România a murit la vârsta de 13 ani. „A fost o cruntă luptă cu această boală nemiloasă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 decembrie 2021, 15:44

Tragedie fără margini! Fiica unui cunoscut cuplu din România a murit la vârsta de 13 ani. „A fost o cruntă luptă cu această boală nemiloasă

Fiica Ana Mariei Şomoi Lazer, răpusă de o boală năprasnică

Colaj Facebook

Anunţul a fost făcut chiar de mama celei care a fost vicecampioană mondială. Fostul pivot a anunţat, pe reţelele sociale, vestea că fiica ei a încetat din viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica Ana Mariei Şomoi Lazer, răpusă de o boală năprasnică

Maria Andreea s-a luptat timp de un an cu boala, dar medicii nu au putut să mai facă nimic.

Dragii noștri, azi 14.12.2021, fix la 1 an de când am început crunta luptă cu această boală nemiloasă, iubita noastră MARIA ANDREEA s-a alăturat armatei de îngeri ai Bunului Dumnezeu. Acolo va întâlni toată echipa de îngeri de la Pediatrie 2 ONCOLOGIE.

Bunul Dumnezeu sa aibă grija de sufletele lor, iar ei la rândul lor să ne vegheze tot timpul. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în această luptă cruntă. (…) Încă o dată MARIA vă mulțumește ca ați fost alături de ea pana la capăt. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze„, a transmis Ana Maria Şomoi Lazer.

În ultimele zile, când s-a aflat că starea copilei s-a agravat, a fost o mobilizare generală în Zalău.

Reclamă

Internată la un spital din Cluj, fiica fostei handbaliste Ana Maria Şomoi a fost diagnosticată cu o boală cruntă şi are nevoie urgentă de sânge, tromobocite şi plasmă. Cei care doresc să o ajute pot dona sânge, trombocite şi plasmă la Centrul de Transfuzie Sanguină din Zalău sau Cluj, cu menţiunea că este pentru Şomoi Andreea Maria„, a fost mesajul care s-a viralizat pe reţelele sociale.

Ana Maria Lazer a înscris 80 de goluri pentru naţionala României în 58 de selecţii. A cucerit medalia de argint la Mondialul din 2005.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și