Închide meniul
Foto

Tragedie fără margini în familia unei vedete din România: „Tata a stat trei luni în comă. Credeam că o pierd şi pe mama”. S-a luptat cu depresia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2022, 11:54

Tragedie fără margini în familia unei vedete din România: „Tata a stat trei luni în comă. Credeam că o pierd şi pe mama”. S-a luptat cu depresia

Marele regret al vedetei din România care a fost acuzată de soţ că intră un noroi în casă

Sânziana Buruiană este căsătorită cu Nicolae Zuluf / Instagram

Au fost momente grele în familia unui cuplu celebru din România. Totul după un deces care le-a dat celor doi viaţa peste cap. Sânziana Buruiană şi soţul ei, fostul fotbalist Nicolae Zuluf, au trecut printr-o tragedie fără margini, care le-a lăsat urme adânci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sânziana Buruiană încă este marcată de momentul în care şi-a pierdut tatăl, cu aproape trei ani în urmă. Şi-a făcut curaj să povestească cât de greu i-a fost să treacă peste evenimentul teribil, care i-a pus chiar şi căsnicia în pericol. Cunoscuta vedetă TV a povestit, cu lacrimi în ochi, cu ce s-a confruntat.

Tragedie fără margini în familia unei vedete din România. Prin ce a trecut Sânziana Buruiană

Tata a stat trei luni în comă și mama a avut niște probleme de sănătate. Bunica tocmai murise. Au venit așa una după alta și nu mai puteam să îmi revin. Multă lume credea că sunt ocupată cu fetița, însă eu, de fapt, eram ocupată cu probleme părinților, care m-au luat pe nepregătite.

Tata a avut o problemă la inimă de care nu a știut și i-a plesnit aorta. L-au băgat în operație, însă a rămas în comă trei luni de zile. S-a semi-trezit din acea comă, dar nu mai era conștient, adică nu cred că s-ar mai fi rezolvat absolut nimic. A mai stat în Terapie Intensivă trei luni și nu s-a mai putut face nimic.

Este foarte greu, mai ales că tata era o persoană care venea pentru noi oriunde, la orice oră. Îi simțim lipsa, mai ales că mi-ar fi plăcut să facă mai multe activități cu nepoatele. El abia aștepta să o ducă pe Iza, cum mă ducea și pe mine când eram micuță, la înot, la tenis, la patinaj, dar Iza avea doar trei-patru anișori. Era încă micuță pentru astfel de activități„, a declarat Sânziana Buruiană pentru fanatik.ro.

Reclamă

Sânziana s-a temut că îşi va pierde şi mama, cea care a suferit enorm după decesul soţului ei.

Sânziana Buruiană: „Am fost în depresie, nu vedeam nicio alinare”

A fost foarte afectată pentru că ei erau tot timpul împreună, mergeau peste tot împreună, erau un cuplu nedespărțit. I-a fost foarte greu să se obișnuiască să facă anumite lucruri singură, pentru că el făcea cam toate treburile. Plătește una, alta, rezolvă treburile casei…

Sunt locuri în care ea nici nu știa unde trebuie plătite facturile, i-a fost foarte greu să gestioneze toată situația. Acum este bine, și-a revenit destul de bine, și o văd schimbată, o văd optimistă. Aveam senzația atunci că o să o pierd și pe ea. Slăbise foarte mult în perioada aia și aveam gânduri destul de negre„, a mai spus vedeta.

Reclamă 4 / 0/3

Soţia lui Nicolae Zuluf a recunoscut că s-a luptat cu depresia, boala secolului 21, după tragedia care i-a lovit din plin familia. A decis totuşi să nu apeleze la ajutorul unui psiholog.

Toată perioada cu tata în spital, și înainte, și după, am fost în depresie. Și vise urâte, visam și ce se întâmplă acum, războiul acesta. Eu îl visam de atunci. A fost o perioadă foarte ciudată și nu mai vedeam nicio alinare. Singura alinare era doar fetița cea mare cu care făceam toate activitățile și ea îmi dădea așa, putere.

Nu am mers la psiholog, însă am mers la foarte mult la biserică. Mergeam pe la foarte multe mănăstiri, la tot felul de terapeuți, căutam pentru tata toate soluțiile, am căutat și imposibilul. Însă, când atâta îți e scris să-ți faci veacul pe pământ, nu poți. Cu soarta nu te poți pune„, a precizat Sânziana Buruiană.

Dramă şi pentru Nicolae Zuluf: „Într-o zi mi s-a schimbat toată viaţa”

Fostul fotbalist s-a căsătorit în urmă cu şapte ani cu vedeta din România şi are deja doi copii. Totuşi, la începutul carierei, Nicolae Zuluf a fost aproape să facă un gest necugetat.

Fratele meu a jucat fotbal la Rapid şi din cauza anturajului a luat-o pe arătură, cum se zice. Dorinţa lui a fost să mă duc şi eu la fotbal. După ce am promovat în divizia a doua, când eram la mare, am fost sunat că a murit fratele meu. A fost o situaţie prin care nu aş dori să treacă nimeni, m-a marcat!

Într-o zi mi s-a schimbat toată viaţa, eram pierdut. La un moment dat nu mai ştiam pentru ce să mai trag. Nu mai vedeam nicio bucurie pe pământ. Eram pierdut, am vrut să mă duc să mă spânzur. Nu ştie nimeni, nici Sânziana, nici ceilalţi din familie. Mă duceam pe o gârlă şi plângeam„, a dezvăluit Nicolae Zuluf la „Xtra Night Show”.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și