Închide meniul

Tragedie în România. Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din Iaşi a murit la 65 de ani. A marcat mai multe generaţii

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 decembrie 2021, 11:55

Tragedie în România. Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din Iaşi a murit la 65 de ani. A marcat mai multe generaţii

Constantin Vasiliu a încetat din viaţă

BZI.RO

  • O mare vedetă din România a încetat din viaţă!
  • A marcat mai multe generaţii, dar a fost şi protagonistul unui mega-scandal

România este în doliu după ce s-a aflat că un mare campion a încetat din viaţă. Este vorba despre antrenorul de box, Constantin Vasiliu, care s-a ocupat și de lotul național al României. Acesta a trecut în lumea celor drepţi la vârsta de 65 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie în România

Constantin Vasiliu a fost primul antrenor emerit de box din Iași și a antrenat de 3 ori lotul național. Mai mult, are cele mai bune rezultate din istoria boxului ieșean. L-a antrenat inclusiv pe primul campion al României la seniori Tiberiu Cucu, în 1979, potrivit prezentării făcute de fiul marelui sportiv. Şi asta nu e tot. De numele său se leagă și titluri balcanice, europene, prima participare din istoria boxului ieșean la Jocurile Olimpice de la Atlanta, din 1996.

Alte nume de boxeri descoperiţi de Vasiliu sunt Sorin Timofte, Octavian Ţicu, reprezentant al R.Moldova la JO din Atlanta 1996, Sorin Timofte, Gheorghe Băcăuanu, Mihai Iftode, Constantin Velea, Cristian Hodorogea şi multe altele. Din 1992, a fost asistat de fiul său Vasile Nicuşor Vasiliu, care astăzi îi continuă munca de şlefuitor de talente, anunţă ziaruldeiasi.ro.

Reclamă

Constantin Vasiliu, implicat într-un mare scandal

În ciuda acestor mari performanţe, fostul mare sportiv şi antrenor, Constantin Vasiliu a avut şi probleme. În ciuda carierei sportive remarcabile, antrenorul a fost protagonistul unui uriaș scandal, în urmă cu mai mulţi ani. A fost vorba despre un prejudiciu de sute de milioane de lei, la vremea respectivă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile