Închide meniul
Foto

Transformare spectaculoasă a fiicei bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. S-a umplut de tatuaje şi arată uimitor!

Reclamă

Publicat: 8 septembrie 2023, 14:34

Transformare spectaculoasă a fiicei bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. S-a umplut de tatuaje şi arată uimitor!

Transformare spectaculoasă a fiicei bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea

Ioana Boureanu este fiica lui Cristian Boureanu / Colaj Instagram/Hepta

A avut loc o transformare spectaculoasă a fiicei bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea. Ioana Boureanu a împlinit 22 de ani şi arată uimitor. Puţini o mai recunosc după ce s-a umplut de tatuaje şi a ajuns chiar şi pe mâinile medicilor esteticieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Boureanu este unica fiică a milionarului Cristian Boureanu, cel care a trecut prin mai multe drame amoroase. Mai întâi a fost părăsit de mama Ioanei pentru naşul de cununie, după care Valentina Pelinel a divorţat de el pentru a fi alături de fostul patron al lui Dinamo.

Transformare spectaculoasă a fiicei bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea

Ioana pare să fi lăsat în urmă problemele din familia ei. Tânăra este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI). În ultima perioadă, fiica lui Cristian Boureanu s-a ferit să mai posteze imagini provocatoare pe reţelele sociale.

Studentă la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Ioana are aproape 17.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram. Cunoscută a fi o fire „rebelă”, fiica milionarului român a suferit o operaţie de mărire a buzelor. Este şi o împătimită a tatuajelor!

La finalul anului trecut, s-a dus într-un salon din apropierea Valenciei și a ajuns pe mâinile unui artist. Pasionată de sporturile de iarnă, fiica lui Cristian Boureanu și-a făcut atunci nu mai puțin de patru tatuaje!

Reclamă

Ioana Boureanu a postat câte o imagine, pe contul ei de Insta Story, din momentul în care își făcea fiecare tatuaj. Tânăra care este de o frumuseţe răpitoare a ţinut să anunţe și nivelul de durere pe care l-a simțit

Al doilea pe care și l-a făcut a fost cel mai dureros și l-a notat cu 6 dintr-un maximum de 10. Acestea nu au fost primele tatuaje pe care și le-a făcut fiica lui Cristian Boureanu. La 15 ani deja avea deja unul, pe antebrațul mâinii stângi. Tatăl ei nu ar fi fost de acord și s-a zvonit că acesta ar fi fost motivul care ar fi dus la furia milionarului în scandalul uriaș din plină stradă.

În 2016, fostul soț al Valentinei Pelinel și-a ieșit din minți și a tras-o de păr pe Ioana Boureanu. Aceasta a început să țipe și a cerut ajutorul polițiștilor. „Săriți, mă răpește„, a strigat Ioana.

Reclamă 4 / 0/3

Dramele amoroase ale lui Cristian Boureanu

Primele două mariaje ale lui Cristian Boureanu s-au încheiat cu scandal. Mai întâi s-a căsătorit cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. A aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica (n.r. pe Ioana Boureanu) până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu şi-a refăcut viaţa şi, în 2007, s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui au fost cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea, cu care de altfel s-a şi căsătorit. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut„, a recunoscut Cristi Borcea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și