Închide meniul
Foto

Transformare spectaculoasă a fotomodelului părăsit de Cristi Borcea. Mesaj emoționant al milionarului cu care și-a refăcut viața

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2022, 17:56

Transformare spectaculoasă a fotomodelului părăsit de Cristi Borcea. Mesaj emoționant al milionarului cu care și-a refăcut viața

Transformare spectaculoasă a fotomodelului părăsit de Cristi Borcea. Cum arată acum Alina Vidican

Alina Vidican şi Cristi Borcea, la nunta lor care a avut loc în 2011 / Hepta

Alina Vidican, cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea, este de o frumusețe ieșită din comun. A avut loc o transformare spectaculoasă a fotomodelului care a împlinit 38 de ani. Femeia care a fost căsătorită între 2011 și 2016 cu fostul patron al lui Dinamo și-a refăcut viața alături de un milionar brazilian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claude Senhoreti este bărbatul care a cucerit-o pe românca părăsită de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel. Sud-americanul este pilot de curse și proprietar al unor afaceri de succes în Miami.

Transformare spectaculoasă a fotomodelului părăsit de Cristi Borcea

Alina și Claude s-au căsătorit în 2021 și, de atunci, fostul fotomodel radiază de fericire. Este mereu alături de soțul ei și pare a fi de nerecunoscut faţă de cum arăta în perioada în care era căsătorită cu „Leonidas” din Ştefan cel Mare.

Românca a ajuns pe mâna medicilor esteticieni și a plătit nu mai puțin de 40.000 de euro pentru diferite operații. Și-a mărit sânii, și-a operat nasul, și-a injectat pomeții și și-a mărit buzele cu acid hialuornic. Diferențele sunt mai mult de vizibile, dacă ne uităm la cum arăta în momentul nunții cu Cristi Borcea (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Claude Senhoreti a postat un filmuleț, pe rețelele sociale, în care apare alături de Alina. Milionarul brazilian i-a anunțat pe fanii săi că, oficial, a intrat în vacanță. Totul după un sezon în care nu a obținut deloc rezultatele pe care și le dorea. Mesajul său a fost unul emoționant.

Reclamă

Sezonul curselor Lamborghini 2022 s-a încheiat, în sfârșit. Cu siguranță, a fost unul dintre cele mai dure sezoane în care am participat în viața mea. Am avut atât de multe probleme cu mașina, atâtea frustrări, atât de mult stres și lacrimi și sunt încă atât de multe de învățat.

Nu renunț niciodată și de cele mai multe ori zâmbesc și perseverez în obiectivele mele. Chiar și cu cele pe care nu le-am putut realiza, dar cel puțin știu că am dat tot. Fără îndoială, aceasta este cea mai bună și mai competitivă competiție de pe pământ. Mulțumesc tuturor celor care fac parte din ea„, a transmis Claude Senhoreti pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Claude Senhoreti are o avere uriașă

47 de ani are Claude. Alina Vidican l-a întâlnit în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari chiar de la cel care urma să-i devină soț. Brazilianul a strâns o avere uriașă și surprinde cu imaginile pe care le postează pe rețelele sociale. Claude Senhoreti şi Alina trăiesc într-un lux de necrezut. În curtea vilei lor au parcaţi mai mulţi bolizi de sute de mii de euro.

Potrivit wowbiz.ro, cel de-al doilea soț al Alinei Vidican este mai bogat decât Cristi Borcea. Milionarul face și gesturi remarcabile. A făcut o donație în scopuri caritabile și a luat pe surprindere pe toată lumea. A renunțat la un teren de 1.2 hectare, situat în localitatea Lake Placid din Florida.

Claude Senhoreti nu a cerut nimic în schimb, chiar dacă terenul avea o valoare uriașă. În proiect s-a implicat Biserica Catolică, dar și un ONG care ajută dependenții de droguri să se recupereze.
Ideea practicării unei asemenea forme de tratament pentru cei dependenți a plecat de la un cuplu de brazilieni, cunoscuți ai lui Claude Senhoreti, care au ales ca fiul lor, dependent de substanțe cu grad ridicat de risc, să nu fie tratat într-un centru clasic dedicat acestui scop. În schimb, cei doi au preferat ca fiul lor să fie tratat prin intermediul credinței.

Tatăl băiatului a aflat de existența unui centru de tip „Fazenda da Esperanca”(Ferma Speranței) în localitatea Mossoro, din estul Braziliei. Elementul distinctiv al acestei instituții este acela că personalul medical specializat este înlocuit de preoți.

Prietenii lui Senhoreti au văzut rezultatele înregistrate de fiul lor într-un astfel de centru de tratament și au decis să aducă „Ferma Speranței” și în Statele Unite ale Americii. Au apelat la soțul Alinei Vidican, care le-a răspuns prin punerea la dispoziție terenul de 1.2 hectare, al cărui valoare poate fi estimată la zeci de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și