Închide meniul
Foto

Cât de bogat este soțul Alinei Vidican! Chiar și Cristi Borcea poate fi invidios. Donație de milioane de euro

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 20:57

Alina Vidican, alături de Claude, şi Cristi Borcea

Alina Vidican s-a căsătorit cu milionarul Claude Senhoreti

Colaj Facebook / Hepta

  • Alina Vidican s-a căsătorit cu Claude Senhoreti
  • Brazilianul are o avere uriașă

46 de ani are Claude, care este și pilot de curse. Alina Vidican l-a întâlnit în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari chiar de la cel care urma să-i devină soț. Brazilianul a strâns o avere uriașă și surprinde cu imaginile pe care le postează pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reclamă

Claude Senhoreti, soțul Alinei Vidican, donație de milioane de euro

Potrivit wowbiz.ro, noul soț al Alinei Vidican este mai bogat decât Cristi Borcea. Milionarul face și gesturi remarcabile. În acest an ar fi făcut o donație în scopuri caritabile care a luat pe surprindere pe toată lumea. A renunțat la un teren de 1.2 hectare, situat în localitatea Lake Placid din Florida.

Claude Senhoreti nu a cerut nimic în schimb, chiar dacă terenul avea o valoare uriașă. În proiect s-a implicat Biserica Catolică, dar și un ONG care ajută dependenții de droguri să se recupereze.

Reclamă

Ideea practicării unei asemenea forme de tratament pentru cei dependenți a plecat de la un cuplu de brazilieni, cunoscuți ai lui Claude Senhoreti, care au ales ca fiul lor, dependent de substanțe cu grad ridicat de risc, să nu fie tratat într-un centru clasic dedicat acestui scop. În schimb, cei doi au preferat ca fiul lor să fie tratat prin intermediul credinței.

Tatăl băiatului a aflat de existența unui centru de tip „Fazenda da Esperanca”(Ferma Speranței) în localitatea Mossoro, din estul Braziliei. Elementul distinctiv al acestei instituții este acela că personalul medical specializat este înlocuit de preoți.

Prietenii lui Senhoreti au văzut rezultatele înregistrate de fiul lor într-un astfel de centru de tratament și au decis să aducă „Ferma Speranței” și în Statele Unite ale Americii. Au apelat la soțul Alinei Vidican, care le-a răspuns prin punerea la dispoziție terenul de 1.2 hectare, al cărui valoare poate fi estimată la zeci de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Claude Senhoreti i-a făcut un cadou spectaculos Alinei Vidican

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta cu Claude Senhoreti. Fostul model a primit un cadou extravagant la evenimentul care a avut loc într-un restaurant de lux din Florida.

Pasionat al mașinilor scumpe, Claude a surprins-o pe Alina Vidican. Milionarul i-a cumpărat un bolid de lux, pe care l-a parcat chiar în fața locului în care a avut loc nunta.

Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge, potrivit cars.com, până la 450.000 de dolari. Mașina atinge o viteză maximă de 342 km/h! Claude Senhoreti i-a pus și o fundă roșie „bijuteriei” pe care i-a dăruit-o Alinei. Invitații au postat mai multe imagini cu darul de nuntă primit de mireasă.

Alina Vidican a divorţat de cinci ani de Cristi Borcea. Ea trăieşte la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul patron al lui Dinamo. Alina şi Claude sunt împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Acesta a divorţat abia în 2020, când a pus capăt unei căsnicii de 7 ani.

Ce avere are Cristi Borcea

Cristi Borcea este unul dintre cei mai bogați români. Într-un top 10 al oamenilor de afaceri care au fost sau sunt implicați în sport, fostul patron al lui Dinamo ocupa penultimul loc.

  • Ion Țiriac – 2 miliarde de euro
  • Gruia Stoica – 460-500 de milioane de euro
  • Gigi Becali – 350-450 de milioane de euro
  • Ioan Niculae – 300-340 de milioane de euro
  • George Copos – 200-210 milioane de euro
  • George Bosânceanu – 121-127 de milioane de euro
  • Ionuț Negoiță – 102 milioane de euro
  • Nicolae Badea – 94 de milioane de euro
  • Cristi Borcea – 82 de milioane de euro
  • Ion Lazăr – 69 de milioane de euro

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”