Închide meniul
Foto

Transformare uluitoare a fiului lui Ion Ţiriac. „Nu te uita niciodată în oglindă”. Cum a ajuns să arate Alexandru Ion Ţiriac la 46 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2023, 13:00

Transformare uluitoare a fiului lui Ion Ţiriac. „Nu te uita niciodată în oglindă”. Cum a ajuns să arate Alexandru Ion Ţiriac la 46 de ani

Transformare uluitoare a fiului lui Ion Ţiriac

Alexandru Ion Ţiriac este fiul lui Ion Ţiriac / Colaj Hepta/Instagram

Transformare uluitoare a fiului lui Ion Ţiriac. Alexandru Ion Ţiriac are 46 de ani, dar îşi ascunde vârsta cu un fizic de invidiat. Moştenitor al unui adevărat imperiu financiar, acesta este de nelipsit din sala de forţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiului fostului mare jucător de tenis a postat o imagine de la antrenament. Şi-a „umflat” muşchii şi le-a transmis urmăritorilor, de pe reţelele sociale, un mesaj motivaţional.

Transformare uluitoare a fiului lui Ion Ţiriac

Alexandru Ion Ţiriac a fost matinal şi a fost prezent în sală încă de la primele ore ale dimineţii. Este de nerecunoscut.

Duminică, ora 6:00. Antrenamentele cu care îmi revin în formă în fiecare zi. Nu te uita niciodată în oglindă, te vei obișnui cu reflexia a ceea ce eşti în acel moment, nu cu cea a ceea ce vrei să fii!„, a transmis fiul lui Ion Ţiriac.

Cum a ajuns să arate fiul lui Ion Ţiriac
Cum a ajuns să arate fiul lui Ion Ţiriac

Fotografia a fost imediat apreciată de sora lui Ioana Natalia Ţiriac, care este stabilită în Statele Unite. În această lună, Alexandru Ion Țiriac a avut un mesaj special și pentru Ioana. I-a lansat o provocare superbei brunete în vârstă de 25 de ani (VEZI GALERIA FOTO).

Reclamă

Fiul lui Țiriac i-a amintit Ioanei de un pariu mai vechi, legat de exercițiul respectiv de la sala de forță. Cine va rezista cel mai mult în poziția plank, cu mâinile pe un suport, va câștiga!

Surioară, încă avem acea provocare de 5 minute?”, a întrebat-o Ion Ion Țiriac pe sora sa.

Fiul lui Ion Țiriac nu s-au mai ascuns

Fiul lui Ion Țiriac ar trăi o poveste de iubire cu Sorana Cîrstea! Chiar dacă relaţia lor încă oficializată, cei doi au făcut poze în același loc, unul în care chiar nu poți ajunge prea ușor.

Reclamă 4 / 0/3

Ion și Sorana au postat anul trecut, pe Insta Story o imagine cu Muntele Everest, surprinsă din fix același loc. Asta în contextul în care fiul magnatului român anunțase că visul lui ar fi să ajungă pe ”acoperișul lumii”.

Un copil foarte mic și un munte foarte mare”, a scris Sorana Cîrstea. ”Câteodată, un vis din copilărie are legătură cu destinația”, a scris și Ion Țiriac.

„Sori” impresionează în acest an. A ajuns până în 16-imile de finală de la Miami Open, acolo unde o va întâlni pe Karolina Muchova. A avut un parcurs entuziasmant şi la Indian Wells. S-a oprit în sferturi şi a fost felicitată de Alexandru Ion Ţiriac.

Doamnelor și domnilor, vă rugăm să vă puneți centurile de siguranță, avionul tocmai a început să decoleze!”, a scris fiul lui Ion Țiriac.

Sorana s-a arătat amuzată de comentariul neașteptat al lui Ion Ion Țiriac și i-a răspuns cu un emoticon de râs.

Cât de frumoasă este fata făcută de Ion Țiriac la 57 de ani

Ioana este unul dintre cei trei copii oficiali ai fostului mare jucător de tenis. Singura fiică a lui Ion Țiriac a absolvit, anul trecut, Facultatea de Economie din Miami. Mama ei, Sophie Ayad, este considerată a fi marea iubire a celui mai bogat român. Potrivit Forbes, Țiriac are o avere de 2 miliarde de dolari și a revenit pe primul loc în topul bogaților din țara noastră.

Ion Țiriac are 83 de ani și a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar Sophie Ayad i-a dăruit doi copii, pe Ioana și Karim.

Reclamă

Ion Țiriac și Sophie s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Au trăit nouă ani o poveste de dragoste. Ion Țiriac a făcut-o pe Ioana la vârsta de 57 de ani și are cu ce se mândri. Tânăra care va împlini 26 de ani în luna iulie este de o frumusețe răpitoare și a ajuns să fie asemănată cu Kim Kardashian!

Recomandări
  • Alexandru Ion Ţiriac este fiul fostului mare jucător de tenis
  • Cum a ajuns să arate băiatul cel mare al lui Ion Ţiriac

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și