Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fata făcută de Ion Țiriac la 57 de ani. Ioana va moșteni un imperiu financiar de miliarde de dolari!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2023, 17:49

Cât de frumoasă este fata făcută de Ion Țiriac la 57 de ani. Ioana va moșteni un imperiu financiar de miliarde de dolari!

Ce studii poate avea Ion Țiriac

Ion Țiriac este cel mai bogat român / Profimedia

Cât de frumoasă este Ioana Țiriac, fata făcută de Ion Țiriac la 57 de ani. Tânăra care arată uimitor este o prezență discretă în România. Totuși, va moșteni un imperiu financiar uriaș, de miliarde de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana este unul dintre cei trei copii oficiali ai fostului mare jucător de tenis. Singura fiică a lui Ion Țiriac a absolvit, anul trecut, Facultatea de Economie din Miami. Mama ei, Sophie Ayad, este considerată a fi marea iubire a celui mai bogat român. Potrivit Forbes, Țiriac are o avere de 2 miliarde de dolari și a revenit pe primul loc în topul bogaților din țara noastră.

Cât de frumoasă este Ioana Țiriac, fata făcută de Ion Țiriac la 57 de ani

Ion Țiriac are 83 de ani și a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965. Pe Ion Ion Țiriac l-a făcut cu Mikette von Issenberg, iar Sophie Ayad i-a dăruit doi copii, pe Ioana și Karim.

Ion Țiriac și Sophie s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Au trăit nouă ani o poveste de dragoste. Ion Țiriac a făcut-o pe Ioana la vârsta de 57 de ani și are cu ce se mândri. Tânăra care va împlini 26 de ani în luna iulie este de o frumusețe răpitoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) și a ajuns să fie asemănată cu Kim Kardashian!

Ioana are 27.000 de urmăritori pe rețelele sociale. Primește cuvinte uriașe la fiecare imagine pe care o postează. „Deosebit de frumoasă„, „Superbă„, „Arăți minunat„, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit fiica lui Ion Țiriac.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by @ioana_tiriac

Ion Tiriac a dezvăluit că are 30 de copii neoficiali

Ion Ţiriac a uimit pe toată lumea. A anunțat că l-a depăşit pe Cristi Borcea nu doar la avere, ci şi la copii. Magnatul a fost cel care a făcut dezvăluiri absolut incredibile despre numărul copiilor pe care i-ar avea.

Reclamă 4 / 0/3

Ţiriac a afirmat, într-un interviu acordat pentru un site argentinian, că are 33 de copii. Acesta a fost căsătorit o singură dată și are trei copii legitimi, dar și alți 30 nerecunoșcuți, după cum susține chiar el.

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.) .”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Mai mult, fostul jucător de tenis şi antrenor a spus clar că le va lăsa celor 33 de copii toată averea sa. Este conștient că fiecare trebuie să înveţe să îşi facă un rost în viaţă. „Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, a mai spus Ţiriac.

Ce a spus Sophie Ayad despre Ion Ţiriac

Sophie Ayad a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa fostului jucător de tenis. Jurnalista originară din Egipt a asigurat că Ion Ţiriac este un „tată grozav”.

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și