Închide meniul
Foto

Transformare uluitoare în numai 18 luni. Cum a ajuns un student „anorexic” să devină „cel mai înfricoşător om din lume”!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2022, 19:19

Transformare uluitoare în numai 18 luni. Cum a ajuns un student „anorexic” să devină „cel mai înfricoşător om din lume”!

Transformare uluitoare a lui Martyn Ford în numai 18 luni

Cum a ajuns să îşi schimbe înfăţişarea Martyn Ford / Instagram

Transformare uluitoare a lui Martyn Ford, în numai 18 luni. Cunoscutul culturist a oferit, în premieră, detalii despre modul în care a surprins pe toată lumea şi a ajuns să cântărească 150 de kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 40 de ani, englezul a ajuns să fie cunoscut drept „cel mai înfricoşător om din lume”. În momentul în care era student a decis să îşi schimbe radical viaţa, iar rezultatele au fost mai mult decât vizibile.

Transformare uluitoare în numai 18 luni a lui Martyn Ford

Sala mi-a dat un motiv să mănânc din nou, pentru că îmi place să merg la sală, îmi place starea pe care mi-o dă. Dar, în zilele în care nu mâncam, nu puteam să mă antrenez cum trebuie, iar acesta era cel mai trist lucru pentru mine.

Nici măcar nu știu de ce nu voiam să mănânc, a fost pur și simplu ciudat, de parcă într-o zi corpul meu a decis că nu mai vrea mâncare și am devenit complet obsedat să mă pedepsesc singur. Așa că am crezut că mă voi putea pedepsi prin a merge la sală.

Dar ca să merg la sală mi-am dat seama că trebuie să mănânc. Dintr-un anorexic am ajuns să am 150 de kilograme în doar 18 luni, e o nebunie.

Reclamă

(…) Aveam 22 de ani. Îmi amintesc că mâncam între 7.000 și 10.000 de calorii pe zi. E hilar, dar asta a fost înainte să înțeleg nutriția. Mâncam cereale, ton, ouă și paste, cu niște fructe și legume pe lângă. Nu aveam prea mulți bani pentru că eram student„, a povestit Martyn Ford pentru Daily Star, citat de digisport.ro.

Britanicul ar fi trebuit să urce în ring să să îşi încerce forţele cu un adversar care stârneşte frică. Este vorba de Sajab Gharibi, cel supranumit „Hulk din Iran”. Martyn a decis ca meciul de box să nu mai aibă loc şi a explicat motivele pentru care a renunţat la luptă.

Sunt profund îngrijorat de sănătatea lui mentală și de cum se simte. Pur și simplu așa sunt eu. Nu pot lupta împotriva cuiva despre care chiar cred că s-ar fi sinucis după luptă.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut un face-off și l-am împins puțin. Felul în care a căzut la pământ… M-am uitat în ochii lui, m-am întors și le-am spus celor prezenți: ‘Nu va mai avea loc nicio luptă’„, a explicat Ford.

Martyn Ford are 2 metri şi 3 centimetri şi este şi antrenor de fitness. Este extrem de cunoscut pe Instagram, contul său având nu mai puţin de 4 milioane de urmăritori. „Specialist în transformări„, este descrierea pe care şi-a făcut-o englezul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și