Închide meniul
Foto

Bătălia secolului! ”Cel mai înfricoșător om din lume” vs ”Hulk din Iran”, duelul coloşilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2021, 15:19

Bătălia secolului! ”Cel mai înfricoșător om din lume” vs ”Hulk din Iran”, duelul coloşilor

Bătălia secolului! ”Cel mai înfricoșător om din lume” vs ”Hulk din Iran”, duelul coloşilor

Colaj Instagram

Lupta dintre cei doi coloşi va avea loc pe 2 aprilie 2022, pe Arena 02, din Londra şi organizatorii aşteaptă zeci de mii de fani ai boxului. Cei doi au mai fost aproape de bătaie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2019, cei doi urmau să se bată într-o gală MMA, dar atunci au refuzat artele marţiale, fiind convinşi să boxeze.

”Hulk din Iran” vs ”Cel mai înfricoșător om din lume”, duelul coloşilor

Atunci când vorbim despre cei doi, putem folosi cuvinte precum colos sau gigant. Asta dacă ţinem cont că Sajad Gharibi are o înălţime de 1.87 metri şi o greutate de 175 de kilograme. De partea cealaltă, Ford are 2.03 şi 140 de kilograme.

„Sajad Gharibi a găsit cumva câteva creioane și a semnat acest contractul! Se face. Multă lume m-a întrebat de ce fac asta. Tot ce pot să spun este că e o chestie personală. Cuvintele sale și ale echipei sale nu pot fi uitate.

Fiecare bărbat care are copii va înțelege. Poate e un meci de box, dar credeți-mă că m-aș bucura să fiu descalificat pentru a-mi expune punctul de vedere”, a comentat Martyn Ford, pe Instagram.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și