Închide meniul

Trebuie să purtăm măști vara aceasta? Răspunsul surprinzător dat de un expert în viruși

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2020, 4:31

Trebuie să purtăm măști vara aceasta? Răspunsul surprinzător dat de un expert în viruși

Hepta

Covid 19

Italia a fost prima țară din Europa ce a intrat în criză din cauza virusului. Italienii au folosit toate măsurile de precauție pentru a stopa virusul. Unul dintre experții în virologie, profesorul Massimo Clementi, a dezvăluit pentru presa din Italia că purtarea măștilor vara nu este cea mai bună idee.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Masca este eficientă atunci când suntem în interior alături de multe persoane, dar având în vedere condițiile, că virusul este mai puțin agresiv iar vara are condiții atmosferice extreme, purtarea măștilor în aer liber nu este o idee bună.”, a spus profesorul, citat de Globalist.

Acesta a adăugat că trebuie să respectăm regulile de distanțare în continuare, dar atunci când vine vorba de activități în aer liber, pe căldură, să evităm purtarea măștii. Acesta a dat exemplu un bărbat italian care a ieșit la alergare cu masca și aproape a făcut stop cardiac.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și