Închide meniul

Trei persoane arestate după ce nu au mai rezistat și au intrat să facă o baie, deși Poliția striga la ele de pe plajă

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 10 mai 2020, 11:30

Trei persoane arestate după ce nu au mai rezistat și au intrat să facă o baie, deși Poliția striga la ele de pe plajă

Pattaya News

Cei trei arestați alături de polițiști

Trei străini au fost arestați de polițiștii din Pattaya, Thailanda, după ce au intrat în apă să facă baie deși este o carantină foarte dură impusă, iar plajele sunt pline de semne și benzi ce țin oamenii departe de apă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, plaja era păzită de reprezentanții legii, care au strigat la turiști să nu intre în apă, notează Pattaya News, dar aceștia nu au ascultat, au fugit de polițiști și au intrat în apă.

Toți 3 au fost arestați și riscă pedepse grave. Aceștia pot primi 1 an de închisoare pentru gestul lor, dar pot scăpa și mai ușor, cu o amendă de 100.000 de baht, aproximativ 3000 de euro.

Cele 3 persoane, escortate la secția de poliție:

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și