Închide meniul

Trei români care mergeau în Grecia au ajuns la spital după ce şoferul nu a văzut că se termină autostrada

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2020, 5:36 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Trei români care mergeau în Grecia au ajuns la spital după ce şoferul nu a văzut că se termină autostrada

Profimedia

Image: 466469640, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Accidentul s-a produs în noapte de duminică, iar şoferul nu a văzut indicatorul care atenţiona că se termină autostrada Struma, aflată în construcţie, informează sursa citată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, în loc să părăsească drumul, acesta a mers înainte. După ce a traversat un pod, maşina a intrat printr-o grămadă cu nisip. iar apoi a lovit o altă mașină.

Cei trei români aflați în mașină au fost transportați la spitalul MHAT-Blagoevgrad din Bulgaria. O femeie de 44 de ani a suferit o fractură de pelvis, o altă femeie, de 68 de ani, a suferit o leziune pulmonară, iar soțul acesteia, în vârstă de 68 de ani, a suferit o comoție.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” Vezi toate știrile
Citește și