Închide meniul

Trump a vrut să "fugă" la golf, în Scoţia, în timp ce rivalul Joe Biden va fi instalat oficial la Casa Albă. Cum a fost dat de gol

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 6 ianuarie 2021, 6:10 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Trump a vrut să "fugă" la golf, în Scoţia, în timp ce rivalul Joe Biden va fi instalat oficial la Casa Albă. Cum a fost dat de gol

profimediaimages

Donald Trump a plănuit o excursie la golf în plină pandemie

Donald Trump încă nu și-a recunoscut înfrângerea în alegerile prezindențiale în fața lui Joe Biden. El ar vrea să fie cât mai departe de Casa Albă, pe 20 ianuarie, când rivalul său va depune jurământul ca președintele al SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Donald Trump a plănuit să joace golf, în Scoția, în timp ce Joe Biden va fi instalat oficial la Casa Albă

O excursie în Scoția ar fi fost planul ales de magnatul american, mare amator de golf.

Presa din Scoția a relatat că un avion militar american, Boeing 757, un model folosit de mai multe ori de Donald Trump în timpul mandatului de președinte, este programat să aterizeze pe 19 ianuarie, pe un aeroport din apropiere de Trump Turnbery, un teren de golf deținut de Donald Trump.

Intenția lui Donald Trump nu a fost pe placul autorităților locale. Nicola Sturgeon, premierul scoțian, a anunțat că măsurile anti-Covid, introduse de luni, nu permit intrarea în țară decât în motive excepționale.

”Nu permitem accesul în Scoția și asta se aplică și pentru el, așa cum se aplică pentru toată lumea. O vizită pentru a juca golf nu este ceea ce eu consider un scop esențial”, a declarat Sturgeon, citată de The New York Times.

Reclamă

Donald Trump a plătit 60 de milioane de dolari pentru terenul de golf din Scoţia

Inițial, oficialii Casei Albe au refuzat să comenteze informația, dar au revenit și au afirmat că ”președintele Trump nu are planuri de călătorie în Scoția”.

Donald Trump deține Trump Turnberry din 2014, când a plătit 60 de milioane de dolari pentru complexul construit cu mai bine de un secol în urmă. În vara lui 2018, a petrecut două zile acolo, înainte de întâlnirea cu Vladimir Putin, de la Helsinki.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și