Închide meniul
Foto

Tudor Oros, bărbatul care şi-a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan, nu s-a mai ferit. Mesajul care nu mai lasă loc de interpretări

Reclamă

Publicat: 11 mai 2022, 17:21

Tudor Oros, bărbatul care şi-a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan, nu s-a mai ferit. Mesajul care nu mai lasă loc de interpretări

Anamaria Prodan, alături de Tudor Oros

Colaj Instagram

Tudor Oroş, bărbatul care a petrecut Revelionul cu Anamaria Prodan, a avut o apariţie care nu mai lasă loc de interpretări. În momentul în care cei doi au apărut împreună, multă lume s-a grăbit să speculeze că ar fi mai mult decât o frumoasă relaţie de prietenie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi nu este o prezenţă activă pe reţelele de socializare, Tudor Oroş a atras atenţia întregii ţări când a apărut la petrecerea de Revelion alături de Anamaria Prodan. A fost doar „scânteia” care i-a făcut pe mulţi să spună că ar fi mai mult decât o relaţie de afaceri şi de prietenie, chiar dacă Anamaria Prodan a spus că nu se pune problema de altceva.

De altfel, Anamaria Prodan a precizat, ulterior, că nu se va afişa cu niciun iubit până când nu va divorţa în acte de Laurenţiu Reghecampf. Pe de altă parte, Tudor Oroş nu a mai fost activ în ultima perioadă pe reţelele de socializare. În urmă cu 3 zile, acesta a postat pe reţelele de socializare o imagine în care apare alături de frumoasa sa soţie.

Zile însorite în Bath alături de pisicuţa mea frumoasă„, a scris Tudor Oroş la o fotografie în care apare alături de frumoasa sa soţie.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Tudor Andrei Oros (@tudororos)

Reclamă

Ksenia Gulevich, soţia lui Tudor Oros, este cântăreaţă şi arată uimitor, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos. Şi ea a fost prezentă în restaurantul de fiţe în care au fost prezenţi Tudor Oros şi Anamaria Prodan în noaptea de Revelion.

Cine este soția lui Tudor Oros, bărbatul cu care se afișează Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a făcut cu Tudor mai multe fotografii în noaptea de Revelion, dar din cadru a lipsit, de fiecare dată, soția acestuia. Ksenia Gulevich a părut a fi și ea prezentă în restaurantul de fițe din Dubai. De altfel, aceasta a primit o întrebare incomodă în momentul în care a postat o imagine în care apare singură. „De ce tu pozezi singura si Tudor e cu Ana?„, a întrebat-o un urmăritor, dar aceasta a refuzat să-i răspundă.

Au apărut și primele informații despre tânăra care, în luna septembrie, a împlinit 25 de ani. Aceasta este o artistă și se descrie drept a fi „cântăreață și compozitoare”. Femeia care arată uluitor, după cum se poate vedea în galeria foto, a dezvăluit că muzica este marea ei pasiune.

Reclamă 4 / 0/3

Iubesc locul în care muncesc. Sunt binecuvântată și obsedată cu ceea ce fac„, a transmis Ksenia într-o postare de pe Instagram.

Să scriu muzică este ca și o magie. Aș putea spune că este ca o meditație pentru mine. Dar mai bine. Pentru că vezi rezultatul imediat și te poți bucura de creația ta. Ca să poți compune ai nevoie să îți lași imaginația să ‘zboare’. Abia apoi vei simți acel sentiment special, libertatea de a crea orice îți dorești și cum dorești. Nu sunt prejudecăți aici„, a mai transmis artista pe rețelele sociale.

Ksenia Gulevich
Ksenia Gulevich, mesaj emoționant pe rețelele sociale

Anamaria Prodan a spus adevărul despre Tudor Oros

Vedeta nu s-a ferit să vorbească despre tânărul alături de care a făcut mai multe poze şi pe care le-a şi publicat pe reţelele sociale. Anamaria Prodan l-a ridicat în slăvit pe Tudor şi a recunoscut că a fost impresionată de cel care face avere în Dubai.

Da. Este adevărat. Se numește Tudor Oroș. Un bărbat super inteligent. Integru. Deștept. Un bărbat care conduce un grup de firme internațional puternic! Pe mine m-a impresionat foarte mult viziunea lui Tudor și a grupului prin care vor da acces gratuit la educație World Class familiilor dezavantajate prin programul 1 for 1. Adică pentru fiecare client plătitor, vor da acces unui copil dintr-o familie cu venit sub media pe țara din care provine„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 VIDEODerby nebun între PAOK şi AEK! A fost nevoie de intervenţia poliţiei! Răzvan Lucescu, criză de nervi 21:28 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 21:26 Cum se simte Mihai Stoica după sărbătoarea de titlu de la FCSB! Ce problemă mai are, pe lângă arcada spartă 21:20 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-1! Alimi, gol din penalty! Continuă lupta pentru locul 2 din Liga 1 21:12 Rapid, ofertă din Bundesliga pentru un titular! Dan Şucu, gata să dea o lovitură uriaşă 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlu! Derby nebun în Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu Vezi toate știrile
Citește și