Închide meniul

Tulburător! Cum a anticipat Gică Hagi în 2019 tragedia de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, în urma căreia au murit 7 oameni. Discursul de un realism dureros al „Regelui”

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2021, 12:02

Reclamă
Tulburător! Cum a anticipat Gică Hagi în 2019 tragedia de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, în urma căreia au murit 7 oameni. Discursul de un realism dureros al „Regelui

Gică Hagi pune presiune pe noul selectioner

Hepta

În 2019, Gică Hagi spune aîntr-un discurs eveniment că starea spitalelor din Constanţa este una deplorabilă. La acel moment, Hagi se întreba cum e posibil să nu fie investiţii pentru spitale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai sunt oameni bogaţi în România, care nu mai ştiu ce să facă cu banii? Nu ne mai interesează social sportul? Să nu putem să renovăm spitale. Spitalul din Constanţa l-aţi văzut cum arată? E posibil aşa ceva, după 30 de ani? N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo şcoală generală? Un teatru? Ce facem?”, spunea Gică Hagi la acel moment.

7 persoane au murit în incendiul de la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa

În urma incendiului de la secţia ATI, din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, au murit 7 oameni. Filmul tragediei a fost prezentat pe larg de colegii de la observatornews.ro.

Un incendiu a fost semnalat vineri dimineaţă Spitalul de boli infecţioase din Constanţa, fiind degajări mari de fum. Pompierii din mai multe judeţe au intervenit. Şapte persoane au decedat (iniţial, autorităţile au anunţat nouă victime; bilanţul a fost rectificat ulterior).

Klaus Iohannis, „îngrozit de tragedia” de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de condoleanţe rudelor pacienţilor morţi în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.  „Sunt îngrozit de tragedia care a avut loc în această dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Este o nouă dramă teribilă care confirmă infrastructura deficitară a sistemului de sănătate românesc, un sistem învechit, greu încercat și pus sub o presiune de neimaginat de valul patru al pandemiei de COVID-19.

Reclamă

Transmit condoleanțe familiilor îndoliate și multă putere să poată face față acestor momente extrem de dureroase. Le doresc însănătoșire grabnică tuturor pacienților și personalului medical care au avut de suferit de pe urma incendiului. Este de neimaginat prin ce suferință au trecut toți acești oameni veniți la spital cu speranța că se vor vindeca”, a transmis preşedintele României.

Toate detaliile despre această tragedie le găsiţi pe observatornews.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
Vezi toate știrile
Citește și