Închide meniul
Foto

Ultima dorință a Anamariei Prodan. Ce vrea să facă vedeta: „Să rămână peste secole!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 octombrie 2022, 12:00

Ultima dorință a Anamariei Prodan. Ce vrea să facă vedeta: „Să rămână peste secole!”

Anamaria Prodan

Selfie al Anamariei Prodan / Instagram

Ultima dorință expusă de Anamaria Prodan în spațiul public este să organizeze un festival de muzică în memoria mamei sale, regretata Ionela Prodan. Vedeta a spus totul despre planul pe care l-a pus la cale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan vrea să cinstească memoria mamei sale. După ce i-a organizat un parastat grandios la Cimitirul Bellu, impresara nu se oprește aici. A pus la cale un festival dedicat Ionelei Prodan.

Ultima dorință expusă în public de Anamaria Prodan: un festival pentru Ionela Prodan

„Mama mea, Ionela Prodan, a fost și va rămâne un bun național. Un artist fabulos. O luptătoare a drepturilor femeilor. O familistă convinsă, care m-a construit, om, femeie și luptătoare cu aceleași convingeri pe care le voi inocula în mintea fiecărei femei din această țară. Mama mea merită un festival care să îi poarte numele și să i-l ducă peste secole”, a spus Anamaria Prodam, conform spynews.ro.

Mama agentului de jucători, Ionela Prodan, a încetat din viaţă în 2018, răpusă de o boală necruţătoare, care i-a afectat pancreasul.

Anamaria Prodan s-a îmbrăcat de un milion de euro la parastasul mamei sale

Un milion de euro. Atât a costat ținuta cu care Anamaria Prodan s-a prezentat la parastasul mamei sale, care a avut loc pe 6 octombrie. Totul s-a aflat abia acum.

Reclamă

Conform click.ro, geanta Hermes pe care vedeta a purtat-o la parastasul Ionelei Prodan este evaluată la aproximativ 10.000 de euro. Anamaria Prodan a avut și brăţări cartier, din aur, cu diamante în valoare de peste 500.000 de euro, un ceas de lux, din aur cu diamante, evaluat la peste 300.000 de euro.

La gât, Anamaria Prodan a purtat un colier cu diamante, dar şi o cruce. Nu și-a uitat acasă nici inelele cu diamante de care nu se desparte niciodată. Toate acestea au costat câteva zeci de mii de euro fiecare.

În total, întreaga ținută a Anamariei Prodan a depășit 850.000 de euro. Asta la o singură apariție.

Reclamă 4 / 0/3

Ionela Prodan, singura femeie care l-a pus la respect pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a spus care este singura femeie care l-a pus la respect pe Laurențiu Reghecampf. Este vorba despre mama celebrei impresare, Ionela Prodan, decedată în 2018.

Anamaria Prodan e sigură că n-ar fi divorțat de Laurențiu Reghecampf dacă mama sa ar fi fost încă în viață. Agentul de jucători crede că soțul ei și-a pierdut capul în ultimii ani. Nu-l mai consideră pe celebrul antrenor parte din familia ei.

„Dacă mama trăia, nu s-ar fi întâmplat nimic, pentru că ea l-a ținut… L-a învățat cum să treacă peste momentele când el nu mai juca fotbal, l-a ajutat până în ultimele momente ale ei cum nimeni nu l-a ajutat.

Soțul meu nu mai face parte din familia noastră. Familia Prodan este cea pe care o vedeți în spatele meu. Vedeți ce vine după mine, ceva minunat care să ducă mai departe numele.

Totul s-a rezolvat. Totul se întâmplă cum trebuie să se întâmple. O să discutăm în familie și o să facem tot ce se poate ca el (Bebeto) să crească un bărbat adevărat. Cel mic a trecut bine și îl ajutăm să treacă peste”, a spus Anamaria Prodan, joi, la parastasul mamei sale, citată de fanatik.ro.

 

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și