Închide meniul
Foto

Umilinţă supremă pentru bărbatul celebru din România care şi-a acuzat soţia că e leneşă şi că intră cu noroi în casă

Reclamă

Publicat: 11 august 2022, 18:16 / Actualizat: 12 august 2022, 10:00

Umilinţă supremă pentru bărbatul celebru din România care şi-a acuzat soţia că e leneşă şi că intră cu noroi în casă

Nicolae Zuluf

Nicolae Zuluf, alături de Sânziana Buruiană

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din România este cel format din Sânziana Buruiană şi Nicolae Zuluf. De-a lungul timpului, cei doi au trecut şi printre momente mai tensionate, dar care au fos depăşite cu bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Zuluf este un fost fotbalist care a devenit celebru prin „boacănele” pe care le-a făcut. Una din cele mai tari legende despre Nicolae Zuluf este aceea că a înghiţit supozitoare.

Totul s-a petrecut pe vremea când Zuluf juca la Victoria Brăneşti, scrie gsp.ro. La două zile după articolul cu pricina, Zuluf avea să vină cu precizări.

Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!„, spunea Zuluf pentru sursa mai sus citată.

Sânziana Buruiană, criticată de Nicolae Zuluf

Nicolae Zuluf i-a reproşat soţiei sale că intră cu noroi în casă şi că nu face nimic.

Reclamă

Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, s-a plâns Nicolae Zuluf de soţia sa la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii„, a spus şi Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf a avut parte de o copilărie nefericită

Nicolae Zuluf a făcut dezvăluiri incredibile despre copilăria pe care a avut-o. Soţul Sânzianei Buruiană spune că s-a luptat cu sărăcia şi, câteodată, nu avea ce să mănânce. Nicolae Zuluf este căsătorit cu Sânziana Buruiană şi are parte de tot confortul. Acest lucru i-a lipsit, însă, în copilărie.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi aduc aminte că nici nu aveam unde să fac duș, să fac baie, mă spălam la lighean. Știu foarte bine cât m-am chinuit”, a spus Nicolae Zuluf la Xtra Night Show.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și